Jet set

Preminuo suprug Nede Arnerić

Preminuo suprug Nede Arnerić
Foto: N.N. | Preminuo suprug Nede Arnerić

Jedna od najpoznatijih srpskih glumica Neda Arnerić (65) samo je najužem krugu prijatelja povjerila kako je njen suprug, doktor Milorad Mešterović, sredinom decembra izgubio bitku s dugom i teškom bolešću.

Voljeli su se punih 35 godina, a kultna glumica često je isticala kako je cijenjeni doktor njena najveća ljubav.

“Istina je. Moj suprug je preminuo. Tugu koju osećam je neopisiva”, rekla je u kratkom telefonskom razgovoru Neda u suzama.

Nedina i Miloradova ljubavna priča dostojna je filmskog scenarija, pa se njihovog susreta legendarna filmska diva rado prisjećala u intervjuima.

“Bio je to 5. septembar 1981. godine. Moj muž došao je da pogleda predstavu ‘Mušica’ u pozorištu Dvorište’. Nakon predstave otišli smo na večeru, posle večere smo se zbližili i počeli smo živeti zajedno nakon nekoliko dana. Imala sam sreću. Pre toga sam isprobavala svašta jer ne treba se vezati za neke ljude koje znamo iz škole. Imam mnogo prijateljica koje su se udale za svoje momke iz škole i sve što su imale u životu je taj jedan muškarac”, prepričavala je Arnerić.

Često se šalila kako ne pamti datum njihovog vjenčanja jer je sa suprugom, umjesto godišnjice braka, slavila datum kada su se upoznali.

“On je meni sve, sin, brat, muž, tata, ljubavnik i prijatelj. Toliko sam srećna što smo izgurali zajedno. Bilo je tu raznih čudesa, nismo bili sveci, ali smo najveći prijatelji”, iskreno je jednom prilikom ispričala glumica koja je u svojoj karijeri snimila više od stotinu filmova.

Neda Arnerić je tek, govorila je, sa suprugom Miloradom pronašla pravu ljubav.

“Shvatila sam kako je on divan, plemenit, dobar, pošten, svetski čovek koji je mnogo putovao, koji će me uvek voditi i biti korak ispred mene. Možda i neće biti tako, ali ja ću imati osećaj da je on ispred mene za jedan korak i vodi me”, rekla je diva.

(24sata.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije