Jet set

Prijanka Čopra progovorila o nesigurnostima svog izgleda

Prijanka Čopra progovorila o nesigurnostima svog izgleda
Foto: Facebook | Prijanka Čopra progovorila o nesigurnostima svog izgleda
N.N.

Indijska glumica Prijanka Čopra, koju mnogi nazivaju jednom od najljepših žena u Holivudu, progovorila je o svojim borbama i nesigurnostima zbog vlastitog izgleda. Priznala je da joj nije uvijek bilo ugodno u vlastitoj koži.

"U prošlosti sam uvijek osjećala određeni pritisak da moram izgledati na određeni način. Cijeli sam život odgajana s nerealnim standardima ljepote, svi smo tako odgajani", rekla je 39-godišnja Miss svijeta 2000. godine za Sunday Telegraph.

"Tokom odrastanja mislila sam da sve mora biti savršeno, mršavo i određene veličine. Trebalo mi je vremena da prihvatim svoju prirodnu boju kože i kose", dodala je.

Nakon što su je godinama šminkali i slagali joj frizuru prije svakog intervjua, danas to čini sama.

"To mi je bilo pravo otkriće. Sada se osjećam ugodno u vlastitoj koži", priznaje glumica.

Nedavno je otkrila i da je proživjela "mračnu fazu" tokom svojih 30-tih kada je nakupila previše kilograma.

"Bilo je to emocionalno prejedanje, tijelo mi se počelo mijenjati. Ušla sam u tridesete i proživljavala teške trenutke jer su mi ljudi govorili - izgledaš drugačije, stariš, ovo, ono... To mi je pomutilo mozak", priznala je i dodala da je bila nezadovoljna vlastitim izgledom.

"Budući da sam odrasla u industriji ljepote, imala sam vrlo uski pogled na oblik svog tijela, na svoju figuru i mjere. Pažljivo sam promatrala svaki djelić sebe i tokom svojih dvadesetih odrastala sam uvjerena da je to tako normalno", dodaje glumica.

Sada se nastoji što više distancirati od društvenih mreža i interneta te uživa u braku sa suprugom Nikom Jonasom.

(Jutarnji.hr)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije