Jet set

Princ Arči danas puni pet godina

Princ Arči danas puni pet godina
Foto: Twitter / Printscreen | Princ Arči danas puni pet godina

​MONTEKITO - Princ Arči, starije dijete princa Harija i Megan Markl, danas puni pet godina.

Kada je rođen u ekskluzivnoj londonskoj bolnici prije pet godina na današnji dan, bio je, prema riječima njegovog oca, "apsolutno nevjerovatan", prenosi "Daily mail".

Princ Arči Harison Mauntbaten-Vindzor imao je 3.26 kilograma i rođen je u 05.26 časova ujutru u sobi ukrašenoj električnim svijećama i slikom princeze Dajane, a na prvim fotografijama objavljenim dva dana kasnije vide se Arči i pokojna kraljica Elizabeta i princ Filip, njegova prabaka i pradjed i Dorija Ragland, njegova baka sa majčine strane.

Zbog kraljevskog razdora koji je podstakao preseljenje princa harija i Megan Markl u Kaliforniju, Arči je proveo samo prvih pet mjeseci svog života u Velikoj Britaniji, što je značilo da su, kao što je vojvoda ranije rekao, SAD za njega "dom".

Pojedini detalji Arčijevog života sa njegovom mlađom sestrom Lilibet, koja ima dvije godine, otkriveni su u dokumentarnoj seriji Netfliksa Harija i Megan prošle godine, u kojoj se vidi Arči kako juri galebove na plaži, pomaže roditeljima da beru narandže u bašti i igra se sa svoja dva psa - labradorom i biglom, prenosi "Tanjug".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije