Jet set

Pratite nas na Google news

Princ Hari kod Opre o odlasku iz kraljevske porodice: "Toksično"

Princ Hari kod Opre o odlasku iz kraljevske porodice: "Toksično"
Foto: Tanjug/AP/Arhiva | Princ Hari kod Opre o odlasku iz kraljevske porodice: "Toksično"
Tanjug

Britanski princ Hari izjavio je da je zbog toksične atmosfere odlučio da napusti kraljevsku porodicu, i najavio da će više o tome govoriti u emisiji kod poznate američke TV voditeljke Opre Vinfri 7. marta.

U najavama predstojećeg televizijskog specijala kod poznate Opre Vinfri, princ Hari je rekao da se osjeća olakšano što je njegova supruga Megan Markl na njegovoj strani, otkrio je BBC.

Princ je izrazio zabrinutost zbog "ponavljanja istorije" i uporedio svoj odlazak sa odlaskom njegove majke, princeze Dajane, iz kraljevske porodice prije tri decenije, ocijenivši da "ne može da zamisli" kroz šta je sve morala sama da prođe.

Intervju s vojvodom od Saseksa će biti objavljen 7. marta u emisiji Opre Vinfri, ali se ne zna kada će biti objavljen u Velikoj Britaniji.

Hari je nedavno izjavio da je morao da se odrekne obaveze članova kraljevske porodice kako bi zaštitio sebe i porodicu od "toksične" situacije koju je stvorila britanska štampa.

"Bilo je to zaista teško okruženje kao što su mnogi ljudi vidjeli. Svi znamo kakva može biti britanska štampa. I to je uništilo moje mentalno zdravlje.

Shvatio sam da je toksično", rekao je vojvoda od Saseksa gostujući u TV emisiji Džejmsa Kordena.

Princ je rekao i da je "učinio ono što bi učinio svaki suprug otac", prenio je BBC.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije