Jet set

Princ Luis slavi drugi rođendan

Princ Luis slavi drugi rođendan
Foto: N.N. | Princ Luis slavi drugi rođendan

U jeku pandemije virusa korona, koja je svoj trag naročito ostavila u Velikoj Britaniji, britanska kraljevska porodica odlučila je biti moralna podrška svim zdravstvenim radnicima u zemlji, ali i svojim građanima na čije mentalno zdravlje ova kriza ostavlja uticaj.

Vojvotkinja i vojvoda od Kembridža, Kejt I Vilijam, naročito su se pozabavili upravo pitanjem mentalnog zdravlja i nastoje pomoći Britancima na razne načine.

U moru negativnih i sjetnih tema, sinoć je na njihovom Instagram profilu @kensingtonroyal objavljena i fotografija malog princa Luisa koji danas slavi drugi rođendan i tim su povodom objavljeni njegovi novi portreti.

Kao i obično, fotografisala ih je ponosna mama Kejt, koja je od amaterske zaljubljenice u fotografiju, postala prava profesionalka, te čije fotografije djece redovito obilaze svijet.

Maleni Luis po svemu je sudeći jedno veselo i zaigrano dijete, a dugine boje na dlanovima kojima se igra znak su podrške britanskim bolnicama i zdravstvenim radnicima širom zemlje.

Luis je u javnosti posljednji put viđen prije mjesec dana kada su njegovi roditelji, Kejt I Vilijam pljeskom nagradili zdravstvene radnike Velike Britanije koji se brinu o zaraženima virusom korona i bore na prvoj crti protiv bolesti. Cijela porodica, uključujući i Luisovog brata 6-godišnjeg princa Džordža i sestru 5-godišnju princezu Đarlotu, boravi na seoskom imanju Anmer Hall u Norfolku, kako bi usred pandemije bili što dalje od Londona.

Iako su od Luisovog rođenja prošle već dvije godine, javnost ni dan-danas nije upoznata s podatkom ko su tačno bili kumovi na krštenju, a bilo ih je ukupno šest. Princ Luis rođen je 2018. godine kao treće dijete princa Vilijama i Kejt Midlton, peti je u redu za britansku krunu, iza svoga djeda Čarlsa, oca Vilijama, brata Džordža i sestre Šarlote.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije