Jet set

Procurili detalji iz prinčeve prošlosti

Procurili detalji iz prinčeve prošlosti
Foto: N.N. | Procurili detalji iz prinčeve prošlosti

Princ Vilijam je prije upoznavanja sa Kejt Midlton bio zaokupljen drugom ženom - Emom Parker Bouls, nećakom svoje maćehe Kamil.

Novi detalji iz intime princa Vilijama cure u javnost. Navodno je u svojim momačkim danima princ bio zaokupljen jednom posebnom damom – nećakom svoje sadašnje maćehe Kamil Parker Bouls, piše dnevnik.hr.

Prije nego što je na fakultetu upoznao svoju sadašnju suprugu i majku svoje djece Kejt Midlton, Vilijam je "pikirao" Emu Parker Bouls. Prema pisanju biografa princeze Dajane Endrjua Mortona, 17-godišnji Vilijam je bio preko ušiju zaljubljen u mladu Emu.

Zanimljivo je da je Vilijam svoju tinejdžersku pažnju usmjerio baš prema ovoj plavokosoj ljepotici čije crte lica zaista podsjećaju na crte njene tetke. Naime, njegov otac princ Čarls godinama je varao princezu Dajanu baš sa Kamil, a poznato je i da je samo nju volio cijelog svog života. Uspio je da je oženi tek kada je prošlo više od 8 godina od Dajanine nesrećne smrti, 2005.

Navodno je mladi Vil bio u romantičnoj vezi sa Emom u trenutku kad je imao samo 17, a ona već 25 godina, 1999. godine. Ema je do danas ostala bliski član kraljevske porodice, pa se često nalazi zajedno s Vilijamom i Kejt na raznim događajima i svečanostima.

Vilijam ju je, prema riječima svjedoka, često zaljubljeno gledao, a ona bi pažljivo slušala svaku riječ koju bi joj mladi princ uputio.

"Ponekad bi se tako zagledao u nju da bi svima prisutnima bilo neprijatno", rekao je jedan od svedoka ljubavne situacije princa Vilijama iz 1999.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije