Jet set

'Procurio' novi snimak napada na Arnolda Švarcenegera

'Procurio' novi snimak napada na Arnolda Švarcenegera
Foto: N.N. | 'Procurio' novi snimak napada na Arnolda Švarcenegera

​Holivudski glumac Arnold Švarceneger napadnut je na putovanju u Južnoj Africi. Muškarac ga je u skoku udario nogom u leđa, što su zabilježile i kamere. Procurio je novi snimak napada.

Bivši guverner Kalifornije napadnut je na putovanju u Južnoj Africi. Prisustvovao je na sportskom događaju 'Arnold Classic Africa' kada ga je u kongresnom centru nepoznati muškarac u skoku udario nogama u leđa.

Švarceneger je snimao i fotografirao djecu u dvorani gdje je bio sudija na takmičenju u preskakanju užeta, a muškarac je 'izletio' iz mase, skočio i šutnuo ga.

Arnold se samo lagano 'zanjihao bez da trepne', a osiguranje je ubrzo odvelo napadača koji je urlao. Napad su zabilježile kamere, a sad se pojavio i novi snimak na kojoj se čuje kako napadač, dok ga osiguranje odvlači, viče: 'Pomozite mi, treba mi Lamborghini!'.

Razlog napada nije poznat, a Švarceneger se o incidentu oglasio na svom Instagram profilu. 

"Švarcenegera udario u leđa nogom dok se fotkao s djecom  - Hvala vam ljudi što brinete, ali nije potrebno. Mislio sam da je to samo još jedno naguravanje zbog gužve, a shvatio sam da me netko lupio tek kada sam pogledao video. Drago mi je samo da taj idiot nije prekinuo moje snimanje na Snapchatu", napisao je glumac.  

(24sata.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije