Jet set

Prpić: Uvek bih se skinula zbog dobre uloge

Prpić: Uvek bih se skinula zbog dobre uloge
Foto: Instagram | Prpić: Uvek bih se skinula zbog dobre uloge
N.N.

Glumica Anđelka Prpić važi za nekoga ko nema dlake na jeziku, a sada je priznala da je uživala dok je snimala "golišave scene" u filmu "Jedini izlaz".

Poznata glumica u ovom ostvarenju igra glavnu junakinju Anu Kolar, a njeni izazovni kadrovi ispod tuša izazvali su ogromnu pažnju javnosti, posebno muškog dijela publike.

"Uživala sam u svakom snimajućem danu. Kada je reč o golišavim scenama, uzbudljiva je činjenica da morate dati sve od sebe jer to što tog dana zabeleži kamera ostaje zauvek", rekla je Prpićeva.

Lijepa glumica je dodala da je profesionalac i da pažljivo bira koju će rolu prihvatiti.

"Mislim da je apsolutno opravdano što sam snimila scenu ispod tuša u 'Jedinom izlazu'. Uvek bih se skinula zbog dobre uloge", rekla je glumica.

Osim što se u ovom ostvarenju napokon obnažila, Anđelki je ovo i prva dramska uloga u karijeri.

"Uvek me za neki film ili seriju najpre privuče tekst, odnosno priča. U dahu sam progutala scenario za "Jedini izlaz". Uzbudio me je kao čitaoca, a posebno kao glumca. Odmah sam pomislila da je preveliki zalogaj za mene i da mu nisam dorasla. Ali, ono što je presudilo da se u ovaj projekat zaljubim je dvojac - reditelj i producent Darko Nikolić i Marko Stanković, momci o kojima ćete tek čuti", priča glumica, prenosi Informer.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije