Jet set

Oglasio se Duško Tošić nakon incidenta sa Karleušom

Oglasio se Duško Tošić nakon incidenta sa Karleušom
Foto: Print Screen/Instagram | Prvo direktno oglašavanje Duška Tošića nakon incidenta sa Karleušom

​Fudbaler Duško Tošić prvi put se oglasio nakon što je njegova supruga pop zvijezda Jelena Karleuša na Božić prijavila policiji da ju je on udario.

Tošić se oglasio preko društvene mreže Instagram, te istakao da on ne podržava nasilje, te da se time nikada nije služio.

"Ljudi koji poznaju mene znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin ma gde god bio i šta god radio. Zato bih hteo da znate da ću i ovog puta ostati dosledan sebi, ignorisaću izmišljotine i čekati da vetar protiv mene prođe", napisao je Tošić.

Duško je na kraju svoje objave pružio podršku teniseru Novaku Đokoviću, te dodao da je kroz sličnu situaciju prošao u Kini i da se saosjeća sa njim.

Podsjetimo, Prvi osnovni sud Dušku je produžio za još 30 dana hitnu mjeru zabrane prilaska i komuniciranja sa suprugom, a prethodno u petak 7. januara Tošiću je bila izrečena ova zabrana odlukom policije u trajanju od 48 časova, jer je supruzi udario šamar.

Jelena je nakon incidenta u porodičnom domu, 7. januara, odbila medicinsku pomoć, kao i to da podnese prijavu protiv supruga i da ga zakonski goni, ali je prethodno fizički napad prijavila policiji, a nadležni su po njenom pozivu došli u njihov porodični dom na Dedinju.

Duško je u policiji dao iskaz u svojstvu građanina, kao i Jelenina tetka Danijela, koja je bila prisutna tokom incidenta.

Printscreen/Instagram/duskotosic

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije