Jet set

Psiholog Šenon Kari: Amber Herd ima dva poremećaja ličnosti

Psiholog Šenon Kari: Amber Herd ima dva poremećaja ličnosti
Foto: Arhiva | Psiholog Šenon Kari: Amber Herd ima dva poremećaja ličnosti

Na suđenju Amber Herd, koju je bivši suprug, Džoni Dep, optužio za lažne navode o zlostavljanju, u korist glumca svjedočila je forenzička psihološkinja Šenon Kari.

Ona je iznijela svoju dijagnozu Amber Herd i na sudu izjavila da glumica ima dva poremećaja ličnosti, i to granični i histrionični poremećaj ličnosti.

Psihološkinja je rekla da je do svoje dijagnoze došla tokom 12 časova razgovora s Amber, kao i pregledom njenih nalaza o mentalnom zdravlju.

Kari je takođe posvjedočila da Herd ne pati od posttraumatskog stresnog poremećaja zbog svoje veze s Depom, kao što je tvrdila. Depov tim nada se da će njeno svjedočenje ojačati njihovu tvrdnju da je Herd bila nasilna u problematičnoj vezi para.

Kako kaže stručnjakinja, dva poremećaja ličnosti koja je navela su slična. Granični poremećaj ličnosti je bolest nestabilnosti, podstaknut temeljnim strahom od napuštanja, kaže psihološkinja. Histrionični poremećaj ličnosti, rekla je Kari, povezan je s "dramom i plitkošću" i potrebom da se bude u središtu pažnje.

Rekla je da postoji korelacija u poremećaju s ljudima koji su fizički privlačni i "koriste svoj izgled kako bi privukli tu pažnju".

"Amber mu je govorila da je propali glumac"

Na sudu je već nekoliko saradnika i članova porodice Džonija Depa svedočilo da je Amber verbalno zlostavljala muža. Slično je rekla i Tara Roberts, koja je 15 godina upravljala imanjem na privatnom ostrvu Džonija Depa.

Roberts je tvrdila da je Amber Herd povrijedila Depa limenkom tokom jedne tuče 2015. godine.

"Govorila mu je da je propali glumac, da će umreti kao debeli usamljeni starac. Onda sam čula Džonija kako govori: 'Udarila si me limenkom' ", govori Roberts, prenosi Telegraf

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije