Jet set

Rada Manojlović otkrila kako se provela na "Kotlićijadi" u Banjaluci

Rada Manojlović otkrila kako se provela na "Kotlićijadi" u Banjaluci
Foto: Facebook / SNSD Banjaluka | Rada Manajlović otkrila kako se provela na "Kotlićijadi" u Banjaluci

Rada Manojlović nedavno je izazvala lavinu komentara kada se pojavila na "Kotlićijadi" u Banjaluci gdje je pjevala za posjetioce.

Video na kojem pevačica šeta manisfestacijom i pjeva i to u kratkoj haljini i papučama postao je viralan na društvenim mrežama, a dok su jedni bili oduševljeni njenim postupkom, drugi su je osudili.

Sada se i Rada oglasila i otkrila kako se provela.

"Dogovor je bio, pet hiljada učesnika, najjača 'Gulašijada'. Ja sam se obukla haljina, štiklica, nema veze što je upeklo sunce. Kaže meni doktor: 'Je l' bi imala nešto protiv da prošetamo kroz narod sa trubačima?', Ja kažem: 'Bože svašta, jedva čekam', ja kad god vidim Gulišijadu, ja se setim mog oca koji se ceo život takmiči. Ja sam mu rekla da nemam šta da obučem, osim papuča koji se ne slažu, kaže on meni: 'Ma, šta te briga'. Jedan mi je rekao: 'Pazi da ne upadneš u kotlić"...Ja sam htela da povedem oca, ali je otišao na more", rekla je Rada.

Ona je i sinoć imala nastup, a iako je bilo jako hladno kada je stigla na mjesto nastupa, izašla je na binu i zapjevala.

"Sinoć sam se smrzla, da (smeh). Takav je nagli pad temperature bio sinoć. Bilo je tačno 31 stepen, a kada smo stigli u Karavukovo, bilo je 16 stepeni, odmah sam rekla: 'Ja se za ovo nisam spremila'. Ja se nadam da su svi dobro, mnogo je bilo dece sa kišobranima, pa ja ne bih došla da dolazi sv. Petar, ali ne, oni su stajali. Ja sam se snašla, mrzim zimu i hladnoću. Ne mogu zimu ni na filmu. Ja sam imala sreću, ja uvek nosim dve jakne. Gore sam bila kao krompir, a dole kao čačkalica. Ne vredi, bolest od nogu dolazi",  rekla je Rada za "Premijeru Vikend Specijal".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije