Jet set

Rada Manojlović izgubila mikrofon vrijedan 5.000 evra

Rada Manojlović izgubila mikrofon vrijedan 5.000 evra
Foto: Instagram/radamanojlovic | Rada Manojlović izgubila mikrofon od 5.000 evra

Pjevačica Rada Manojlović doživjela je neprijatnost dok se vraćala s nastupa u Švajcarskoj, kada je shvatila da je ostala bez mikrofona vrijednog 5.000 evra.

Naime, pjevačica je iz Švajcarske sletjela na Aerodrom "Nikola Tesla", gdje je shvatila da je izgubila kofer u kojem je bio njen skupocjeni mikrofon.

"Kada god ide na nastupe, Rada ne nosi mnogo stvari. Uglavnom spakuje jednu ili dvije haljine, dva para cipela, neseser s šminkom, odjeću i obuću za put, odnosno sve ono što može da stane u kofer standardne veličine. Ali gdje god da ode, Rada mora da ponese i mikrofon koji je kupila prije godinu dana i za koji je izdvojila veliku sumu", kaže izvor blizak pjevačici i dodaje da je Rada oduvijek nosila mikrofon u koferu.

"Budući da svakog vikenda nastupa u inostranstvu, Rada je mikrofon uvijek nosila u posebnoj kutiji, koju je pakovala u kofer. Tako je bilo i ovog puta, ali sada nije mogla ni da nasluti da će biti takav baksuz i da će izgubiti svoje stvari na aerodromu", kaže izvor i objašnjava da je pjevačica odmah napisala prijavu za izgubljene stvari.

"Kada je sletjela u Beograd, trebalo je samo da pokupi svoje stvari i izađe iz aerodromske zgrade, ali stvari nisu išle onako kako je planirala.  Za svakog pjevača je veoma važno koji mikrofon ima, a Rada je dugo birala svoj. Savjetovala se s koleginicama i nije željela da štedi, pa je spremno iskeširala 5.000 evra kada je našla ono što je tražila. Potpuno se navikla na taj mikrofon i ne želi da kupuje novi", kaže  izvor na kraju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije