Jet set

Rada Manojlović priznala da se viđa sa Milanom Stankovićem

Rada Manojlović priznala da se viđa sa Milanom Stankovićem
Foto: Instagram | Rada Manojlović priznala da se viđa sa Milanom Stankovićem

Pjevačica Rada Manojlović je bila dugi niz godina u vezi sa kolegom Milanom Stankovićem, a sada je otkrila zbog čega mu smeta pažnja javnosti oko navoda da će se zamonašiti i da se potpuno okrenuo veri i Bogu.

Rada je, naime, otkrila da je sa Milanom ostala u prijateljskim odnosima i kad god se vide lijepo se ispričaju.

"Nisam skoro, ali jedva čekam da se vidim sa njim. Danima se dogovaramo za taj susret jer imamo mnogo toga da tračarimo. Mi imamo puno tema, a jedna od njih je i sve ovo što se piše o njemu. Stvarno su nagađanja velika, ali i malo ja da saznam šta su njegovi planovi jer on je dosta mističan i za mene, a kamoli za medije".

Rada je otkrila i kako Milan doživljava to što se često piše o njegovom životu, budući da se povukao sa estrade i posvetio veri.

"Znam da mu smeta, ali iz razloga što monasi, igumani i vladike ne vole u tom smislu medije i estradu. Oni su više da to bude Božija, duhovna priča, van naslovnih strana. Ali opet kažem: „Milane, ne možeš da se nerviraš. Ti si neko ko je jako interesantan i budi srećan što narod zanima ta duhovna priča. Malo crkva, manastir, jedan duhovni svet za razliku od ovog estradnog gde je konstantno bivši ovaj, onaj, na koga se odnosi pesma. Budi srećan što narod zanima i duhovna strana nečije ličnosti. To je plus", istakla je ona za "Grand".

Podsjetimo, pjevač Milan Stanković prije nekoliko godina povukao se iz javnosti i posvetio vjeri i crkvi.

Kako se navodilo, Stanković je trebalo da krajem avgusta obuče mantiju i postane iskušenik u manastiru Podmaine u Crnoj Gori, ali je, kako se navodi, odbijen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije