Jet set

Rada Manojlović zaljubljena do ušiju u novog partnera

Rada Manojlović zaljubljena do ušiju u novog partnera
Foto: Instagram | Rada Manojlović zaljubljena do ušiju u novog partnera

Pjevačica Rada Manojlović otkrila je nedavno da je srećna na emotivnom planu i da se priprema za izdavanje novog albuma.

Manojlovićeva je nedavno viđena sa nepoznatim muškarcem, što je podstaklo spekulacije da je pronašla novu ljubav.

Rada Manojlović je popularna pjevačica, a njen privatni život i karijera su često u fokusu javnosti. Izdavanje novog albuma i moguća nova veza su značajne vijesti za njene fanove.

Na pitanje o novom dečku, pjevačica je ostala zagonetna, ali je nagovijestila da je srećna, prenosi Grand.

"Ništa se ne dešava, ali ja sam srećna. Mnogo sam srećna! Samo želim da izdam novi album, pa da pričamo o nekim temama. Neću ništa da jurim, kao što sam uvek jurila, pustila sam sada, pa… Nek izađe album, pa ćemo da se zaljubljujemo, pravimo decu (smeh)", izjavila je Rada za „Premijeru“.

Inače, ona je jednom prilikom otkrila da nije spremna da se ostvari kao majka i da njen bivši partner Haris Berković nije mogao da shvati njenu odluku da ne želi djecu.

"Ja sam to pokušavala i Harisu da objasnim i drugima, ja nemam uopšte taj osećaj. Oni svi misle da je do njih, u smislu, sa mnom ne želiš dete. Osoba kojoj je potreban ksanaks, koja ne može sama da reši taj neki verbalan problem sa ljudima, ne mislim da je spremna za dete i za vaspitanje deteta. Ja koja bežim od svega, koja bežim od odgovrnosti", rekla je iskreno Rada u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije