Jet set

Pratite nas na Google news

Radi Manojlović investitor pokušao prodati stan bez dokumentacije

Radi Manojlović investitor pokušao prodati stan bez dokumentacije
Foto: Instagram | Radi Manojlović investitor pokušao prodati stan bez dokumentacije
N.N.

Budući da godinama unazad radi punom parom i zarađuje, pjevačica Rada Manojlović je riješila da kapariše stan u novogradnji i za to je izdvojila čak 50.000 evra.

Ipak, kada je saznala šta se dogodilo njenoj koleginici Milici Todorović koja je ostala bez 60.000 evra i stana, folkerka je angažovala advokate.

Naime, Rada je navodno već bila odabrala stan i dogovorila sa investitorom da mu isplati pola sume prije useljenja, a drugu polovinu nakon toga, ali kada su njeni advokati provjerili papirologiju upozorili su je da ni slučajno ne daje novac za kaparu.

Ispostavilo se da je u pitanju je objekat koji nije legalizovan i uknjižen, te je Manojlovićeva pozvala investitora i objasnila mu da je pronašla bolju ponudu od njegove, te da nije zainteresovana za kupovinu.

On je, nakon toga, kako prenose mediji počeo da je proganja pjevačicu pod izgovorom da je navodno čuvao taj stan za nju, da je zbog nje odbio mnoge stalne kupce...

Uznemiravanje je prestalo tek kada je njen advokat poslao pismeno upozorenje investitoru u kom ga opominje da će ga prijaviti građevinskoj inspekciji ukoliko je ne ostavi na miru, te je i agonija u tom momentu za Radu konačno završena.

(alo.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije