Jet set

Rasta ošišao dredove (VIDEO)

Rasta ošišao dredove (VIDEO)
Foto: Instagram | Rasta ošišao dredove (VIDEO)

Burni događaji u životu Stefana Đurića Raste u proteklih nekoliko godina nisu ni najmanje uticali na njegovu karijeru repera i producenta koja iz godine u godinu cvjeta i napreduje.

Pune hale i milionski pregledi su dokaz da njegovu publiku interesuje isključivo muzika, ali ipak je odlučio da napravi veliku vizuelnu promjenu koja je šokirala sve, čak i one koje ga prate od samog početka.

U najavi za tri nove pjesme koje je uradio sa kolegom i dugogodišnjim saradnikom Linkom, a koji je nazvao "180 stepeni", Rasta je ošišao svoje prepoznatljive dredove.

Reper je tako pokazao da je spreman za novu eru, i privatnu i profesionalnu, kojom će se predstaviti balkanskoj javnosti. Iako će biti teško navići se na Rastu bez dredova, on kaže da je opraštanje od kose vrlo simbolično i predstavlja njegov lični preokret.

"Ovaj projekat predstavlja prekretnicu u mom muzičkom putovanju, donoseći svežu energiju i dublje poruke. EP '180 stepeni' sadrži tri pjesme: 'Prokleti 3', 'Taktika' i 'Strah i trepet'. Ovaj mini-album je moja evolucija kao umjetnika. U spotu za intro pesme, primetićete moj novi izgled nakon oproštaja od dredova. To je simbol mog ličnog preokreta i spremnosti da rastem kao umetnik, ali i kao čovek. Videćete novog Rastu - obrt za '180 stepeni'", izjavio je Rasta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STEFAN (@stefanrasta)

Ovo nije prvi put da se Rasta odluči na ovaj korak. On je dredove već jednom ošišao i to kada mu je bivša supruga Ana Nikolić rodila ćerku Taru jer je želeo da im istovremeno raste kosa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije