Jet set

Razjašnjeno ko je misteriozni muškarac na fotografiji Džej Lo

Razjašnjeno ko je misteriozni muškarac na fotografiji Džej Lo
Foto: N.N. | Razjašnjeno ko je misteriozni muškarac na fotografiji Džej Lo

Poznata pjevačica Dženifer Lopez svakodnevno fanove oduševljava svojim slikama na Instagramu.

No, prije pet dana nakon što je postavila selfi iz kućne teretane, mnogi fanovi su primjetili lice muškarca iza njenog ramena u odrazu ogledala.

Pažnju brojnih pratitelja privukao je, kako kažu, 'jeziv' obris muškarca u pozadini. Naime, svi koju su detaljnije promotrili dotične fotografije, u pozadini su opazili lik muškarca koji nosi masku, no izgleda i kao da mu neko drži ruku na ustima, zbog čega je objava u 'ekspresnom' roku postala viralna. 

Od tada se javnost ali i strani tabloidi pitaju ko je misteriozni muškarac koji je slučajno “upao” na njenu fotografiju.

Nakon pet dana, misterija je riješena, kako je Dženifer objasnila za “E News” lik misterioznog ćelavog muškarca je odsjaj u ogledalu sa velikog ekrana na kojem je projektovan Zoom razgovor njenog zaručnika Aleksa Rodrigeza.

Kako Dženifer objašnjava u tom trenutku je njen zaručnik imao konferencijiski razgovor na Zoom-u te se lik osobe sa kojom je Rodrigez razgovarao preslikao na ogledalo u njenoj teretani jer su vrata bila otvorena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije