Jet set

Razvela se Sonja Kolačarić poslije 14 godina braka

Razvela se Sonja Kolačarić poslije 14 godina braka
Foto: Tanjug/Zoran Žestić | Razvela se Sonja Kolačarić poslije 14 godina braka

Glumica Sonja Kolačarić i njen emotivni partner, direktor dizajn studija Andrej Ivančević, odlučili su da se razvedu, a detalje nisu iznosili u javnost.

Uprkos velikoj ljubavi, i pokušajima da brak spasu, prije izvjesnog vremena shvatili su da im više ne ide, te da je najbolje rješenje po oboje, ali i za djecu da se raziđu, što su i uradili, prenosi Story.

"Trudim se da kod sinova iskorenim eventualo grubu narav koju bi mogli da imaju, s obzirom na njihovo balkansko poreklo. U isto vreme, nikako ne bih volela da budu premekani i zavisni od mamine suknje doveka. Dakle, radimo i na nežnosti i na čvrstini, a najviše na rasuđivanju kad ih primeniti", rekla je nedavno za štampano izdanje magazina Story glumica, koja se za oca svoje djece udala u septembru 2008. godine sa idejom da kraj njega dočeka starost.

Bračne zavjete ona i njen već sada bivši izabranik razmijenili su u manastiru Feneka, da bi slavlje s prijateljima i porodicom nastavili u jednom prijestoničkom restoranu. Uprkos velikoj ljubavi, i pokušajima da brak spasu, prije izvjesnog vremena shvatili su da im više ne ide, te da je najbolje rješenje po oboje i za djecu da se raziđu, što su i uradili.

Sonja Kolačarić se nedavno vratila pred kamere, jer se poslije porođaja, a tokom braka s Ivančevićem, potpunno povukla iz glume.

Danas je možemo gledati u nekoliko vrlo atraktivnih projekata seriji "Močvara", filmovima "Ključ" i "Nečista krv".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije