Jet set

Razveo se Harvi Vajnstin

Razveo se Harvi Vajnstin
Foto: Reuters | Razveo se Harvi Vajnstin

Filmski producent Harvi Vajnstin (65) i modna dizajnerka Georgina Čapman (41) potpisali su ove sedmice papire za razvod. Ona ga je ostavila u oktobru prošle godine, nakon što ga je više od 60 žena optužilo za seksualno zlostavljanje u Holivudu.

Par se o uslovima razvoda dogovorio malo prije desete godišnjice braka, a u tome im je uveliko 'pomogao' njihov predbračni ugovor.

"Zgrožena sam i osramoćena. Osim što cijeli slučaj utiče na mene i moju porodicu, ugrožava i moj modni brend Marchesa kojeg su voljele mnoge glumice", rekla je Čapman.

Vajnstinova imovina se procjenjuje na više od 250 miliona dolara dok dizajnerka 'vrijedi' 20 miliona dolara. Producent bivšoj supruzi prema predbračnom ugovoru mora isplatiti oko 20 miliona za deset godina braka. Vajnstin je bio bogatiji prije seksualnog skandala, a u međuvremenu je potrošio mnogo novca na advokate, privatne istražioce i stručnjake za odnose s javnošću.

"Georginina je odluka da se rastanemo. Volim je više od svega i poštujem njenu želju. Danima smo pričali što je najbolje za našu porodicu", rekao je osramoćeni filmski producent.

Par se zamalo posvađao oko zajedničkih nekretnina, kuće u Njujorku i vikendice u Hamptonima.

Vajnstin i Čapman imaju kćerku Indiju Prl (7) i sina Dešiela (4), a navodno je dizajnerka dobila starateljstvo nad djecom, a producent ima pravo na viđanja s njima.

Vajnstinova bivša supruga je ogorčena na njega jer joj je uništio posao. Glumice, manekenke i ostale poznate ličnosti ne žele više nositi njene kreacije. Zlatni globus je bio dodatni 'udarac' za Čampan jer prvi put niko nije nosio odjeću koju je ona dizajnirala.

Vajnstina je nedavno u restoranu u Arizoni napao jedan od gostiju i dva puta ga ošamario.

"Ti si govno zbog svega što si radio tim ženama", vikao je bijesni gost na producenta.

Bivši holivudski moćnik jedva se zadržao na nogama, a američki mediji kažu da je odlučio kako neće tužiti napadača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije