Jet set

Razveo se glumac Aleksandar Srćeković Kubura

Razveo se glumac Aleksandar Srćeković Kubura
Foto: Print Screen/Instagram/kubura.kubura | Razveo se glumac Aleksandar Kubura

Glumac Aleksandar Srećković Kubura i fitnes instruktorka Marija Savić Srećković navodno su se zakonski razveli.

Oni dugo nisu mogli da se dogovore oko nekretnine koju su zajedno stekli, kako se navodi, pa je u skladu sa zakonom odlučeno da je prodaju i podijele novac.

"Taj brak već godinama nije funkcionisao, ali su tek sada Marija i Kubura se konačno i zvanično razveli. Bilo je i ranije reči među njima oko rastanka ali nisu mogli da se dogovore oko stana koji su zajedno kupili. Kubura je želeo da proda stan na Vračaru i preseli se, dok Marija nije bila za tu opciju", rekao je izvor.

Izvor kaže da je sukob oko nekretnine trajao godinama i odlagao razvod.

"Kako nisu mogli da se usaglase, samim tim su i prolazile godine, a razvoda nije bilo ni na pomolu. Međutim, sada su popričali kao zreli ljudi koji su shvatili da im zajednički život pod istim krovom ne odgovara i da je vreme da se zvanično razvedu", dodao je izvor.

Međutim, par je na kraju ipak pronašao kompromis.

"Na kraju su došli do zajedničkog rešenja da će stan prodati i podeliti novac na ravne časti, jer su istu tu nekretninu stekli tokom braka. Prvenstveno ni zbog dece nisu želeli da ulaze u dublje rasprave, a i vremenom su shvatili što više odugovlače, da će im biti teže", rekao je izvor.

Novinari su kontaktirali i Mariju koja nije željela do komentariše situaciju.

"Ne bih sa vama pričala o mojim privatnim stvarima", rekla je Marija ovim povodom za Blic.

Podsjetimo, Marija i Kubura u braku su bili više od 20 godina, a glumac je prije nekoliko godina uslikan kako u javnosti razmjenjuje poljupce sa mladom producentkinjom, sa kojom je Kubura u tom trenutku radio na zajedničkom projektu i sa kojom je navodno bio čak tri mjeseca u tajnoj vezi.

Marija je o suprugovoj navodnoj prevari saznala iz medija nakon što su se u javnosti pojavile fotografije na kojima se Kubura ljubi sa Petrom i provodi popodne na zemunskom keju. Nakon tog skandala Kubura i Marija nisu se oglašavali tim povodom, a onda su se nekoliko mjeseci kasnije pojavili zajedno na premijeri jednog filma i nastavili da žive zajedno i time svom braku pružili još jednu šansu.

Ipak nakon šest godina ponovo je došlo do bračne krize pa izgleda da je par konačno riješio da stavi tačku na brak i da svako od njih krene svojim putem.

Tada je Marija uslikana u društvu nepoznatog muškarca, sa kojim je u jednom restoranu razmjenjivala nježnosti. Svi su im tada predviđali razvod, ali ni tada zakonski nije uslijedio. Nastavili su da žive na istoj adresi, donedavno.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije