Jet set

Razveo se glumac Aleksandar Srćeković Kubura

Razveo se glumac Aleksandar Srćeković Kubura
Foto: Print Screen/Instagram/kubura.kubura | Razveo se glumac Aleksandar Kubura
N.N.

Glumac Aleksandar Srećković Kubura i fitnes instruktorka Marija Savić Srećković navodno su se zakonski razveli.

Oni dugo nisu mogli da se dogovore oko nekretnine koju su zajedno stekli, kako se navodi, pa je u skladu sa zakonom odlučeno da je prodaju i podijele novac.

"Taj brak već godinama nije funkcionisao, ali su tek sada Marija i Kubura se konačno i zvanično razveli. Bilo je i ranije reči među njima oko rastanka ali nisu mogli da se dogovore oko stana koji su zajedno kupili. Kubura je želeo da proda stan na Vračaru i preseli se, dok Marija nije bila za tu opciju", rekao je izvor.

Izvor kaže da je sukob oko nekretnine trajao godinama i odlagao razvod.

"Kako nisu mogli da se usaglase, samim tim su i prolazile godine, a razvoda nije bilo ni na pomolu. Međutim, sada su popričali kao zreli ljudi koji su shvatili da im zajednički život pod istim krovom ne odgovara i da je vreme da se zvanično razvedu", dodao je izvor.

Međutim, par je na kraju ipak pronašao kompromis.

"Na kraju su došli do zajedničkog rešenja da će stan prodati i podeliti novac na ravne časti, jer su istu tu nekretninu stekli tokom braka. Prvenstveno ni zbog dece nisu želeli da ulaze u dublje rasprave, a i vremenom su shvatili što više odugovlače, da će im biti teže", rekao je izvor.

Novinari su kontaktirali i Mariju koja nije željela do komentariše situaciju.

"Ne bih sa vama pričala o mojim privatnim stvarima", rekla je Marija ovim povodom za Blic.

Podsjetimo, Marija i Kubura u braku su bili više od 20 godina, a glumac je prije nekoliko godina uslikan kako u javnosti razmjenjuje poljupce sa mladom producentkinjom, sa kojom je Kubura u tom trenutku radio na zajedničkom projektu i sa kojom je navodno bio čak tri mjeseca u tajnoj vezi.

Marija je o suprugovoj navodnoj prevari saznala iz medija nakon što su se u javnosti pojavile fotografije na kojima se Kubura ljubi sa Petrom i provodi popodne na zemunskom keju. Nakon tog skandala Kubura i Marija nisu se oglašavali tim povodom, a onda su se nekoliko mjeseci kasnije pojavili zajedno na premijeri jednog filma i nastavili da žive zajedno i time svom braku pružili još jednu šansu.

Ipak nakon šest godina ponovo je došlo do bračne krize pa izgleda da je par konačno riješio da stavi tačku na brak i da svako od njih krene svojim putem.

Tada je Marija uslikana u društvu nepoznatog muškarca, sa kojim je u jednom restoranu razmjenjivala nježnosti. Svi su im tada predviđali razvod, ali ni tada zakonski nije uslijedio. Nastavili su da žive na istoj adresi, donedavno.

(Telegraf.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije