Jet set

Razveo se sin Duleta Savića

Razveo se sin Duleta Savića
Foto: Screenshot/YouTube/TV Prva | Razveo se sin Duleta Savića

Sin Duleta Savića Uroš i njegova supruga Tijana Savić razveli su se poslije dvanaest godina braka. Njih dvoje su se sporazumno razveli prije tri mjeseca i ostali su odličnom odnosu.

Skladna zajednica iz koje imaju i kćerku u posljednih godinu dana nije išla kako su željeli, pa su odlučili da stave tačku na svoju ljubav. I Tijana i Uroš i dalje na društvenim mrežma čuvaju uspomene iz bračnog života. Njih dvoje su godinama važili za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni iako se nisu eksponirali u javnosti.

I Dule Savić je rekao da cijeni i poštuje obje snajke - Tijanu i Mirku Vasiljević koja je sa njegovim mlađim sinom Vujadinom Savićem.

"Obe su sjajne. Ne mogu ih razdvojim. Cenim i jednu i drugu. Nikada se svojoj deci nisam mešao u život u tom smislu niti imam nameru. Obe su mi podarile unuke koje obožavam i sa kojima supruga i ja uživamo", rekao je Dule domaćim medijima.

Njegov sin Uroš je od brata stariji deset godina. I dok Uroš ima privatni biznis bivša snajka Duleta i Marine Savić je televizijsko je lice.

(B92.net)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije