Jet set

Razvodi se Goga Sekulić

Razvodi se Goga Sekulić
Foto: Screenshot/Instagram | Razvodi se Goga Sekulić

Pjevačica Goga Sekulić nedavno je podnijela zahtjev za sporazumni razvod braka od Uroša Domanovića, sa kojim je provela šest godina, tokom kojih su dobili sina, prenose srpski mediji.

"Nakon venčanja Goga i Uroš su živeli u Cirihu, gde on ima sportsku akademiju. Bilo im je savršeno, a pevačica je redovno dolazila u Beograd zbog poslovnih obaveza, gde je boravila i po mesec dana, što njenom mužu nije smetalo. S druge strane, on nije voleo da se pojavljuje u javnosti i smetalo mu je kada bi se njegova fotografija pojavila u medijima. Nije želeo da bude deo estrade. Gogi je bilo teško da balansira, ali nekako je uspevala da razgraniči posao i privatnost - otkriva izbor i dodaje da su se prvi problemi javili na početku pandemije koronavirusa, pre dve godine. Goga se tada sa sinom preselila u Beograd, a Uroš je ostao u Cirihu", navodi blizak izvor, prenosi "Blic.

Pjevačica je i na svom Instagramu obrisala sve fotografije sa suprugom, a rješila je da se sada posveti poslu i da se u velikom sjaju vrati muzici i nastupima.

Najavila je brojne novinete koje sprema sa novim stručnim timom ljudi.

Takođe, kada je Goga na svom profilu kačila slike sa rođendana njihovog sina, Uroša tu nigdje nije bilo.

(b92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije