Jet set

Ričard Gir ima 34 godine mlađu suprugu: "On je moj heroj"

Ričard Gir ima 34 godine mlađu suprugu: "On je moj heroj"
Foto: Screenshot/Instagram/alejandragere | Ričard Gir ima 34 godine mlađu suprugu: "On je moj heroj"

Holivudski glumac Ričard Gir (71) srećan je u trećem braku sa 34 godine mlađom Alehandrom Silvom, sa kojom je dobio i dijete prošle godine.

Glumac, koji je žene oduševio ulogama u romantičnim filmovima kao što su "Oficir i džentlmen" i "Zgodna žena", već je dva puta bio u braku, sa Sindi Kraford od 1991. do 1995. godine, pa sa Keri Lovel od 2002. do 2016. godine, a za treću suprugu odabrao je 34 godine mlađu Alehandru Silvu iz Španije.

I ne, nisu zbog novca zajedno, što bi mnogi pomislili kada čuju za razliku u godinama.

Alehandra je ćerka biznismena i bivšeg potpredsednika španskog fudbalskog kluba "Real Madrid" Ignacija Silve. 

Sa bivšim suprugom, Alehandra je kupila luksuzni italijanski hotel "Villa Treville", a upravo u restoranu hotela upoznala se sa Girom, dok su oboje bili u procesima razvoda.

Oboje su aktivisti za ljudska prava, što ih je i privuklo, a sam Ričard jednom je izjavio da ga je sa njom spojila karma. 

Vezu su uspješno skrivali do juna 2015. godine. Vjeridba je otkrivena kada je na Alehandrinoj ruci viđen prsten, a vijest o vjenčanju 5. maja objavio je španski magazin ABC.

"Ričard je moj heroj iz stvarnog života. Bila sam izgubljena, nisam videla svetlo. Kad sam ga upoznala, moj je život dobio smisao", izjavila je zaljubljena Alejandra 2016. godine za magazin "Hola".

"Udala sam se za najdivnijeg čovjeka kog sam ikada upoznala. Znam da ovo zvuči kao kliše, ali je tačno! Dolazi iz mog srca, ponosna sam što sa sa tobom, što dijelim život sa tobom, što sam majka našoj deci, što sam ti prijatelj, što sam ti supruga! Činiš me toliko srećnom, ti si ljubav mog života", napisala je na Instagramu Alehandra, na godišnjicu njihovog vjenčanja.

Ona je u Madridu diplomirala marketing. Veliki je aktivista u socijalno odgovornim organizacijama, pa sa Ričardom često organizuje dobortvorne akcije za pomoć beskućnicima, poboljšanje uslova liječenja teško bolesne djece...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije