SP Qatar 2022.

Jet set

Rijana nakon večere uzela metlu u ruke i počistila restoran

Rijana nakon večere uzela metlu u ruke i počistila restoran
Foto: Tanjug/AP/Arhiva | Rijana nakon večere uzela metlu u ruke i počistila restoran
N.N.

Pop zvezda Rijana(34) nedavno je sa šest drugarica uživala u luksuznom restoranu Kaviar Ruse. Kako je provod bio odličan pjevačica je ljubazno zamolila osoblje da ostanu nakon radnog vremena kako bi u miru s prijateljicama uživala u kavijaru i šampanjcu.

Kako izvori tvrde u restoranu je navodno ostala do 2 ujutro. A ono šta je učinila nakon završetka zabave šokiralo je mnoge.

"Kad su završili večeru, pjevačica je pomogla konobarima da pospreme i vrate barske stolice na mesto budući da je ostala tako dugo", rekao je izvor za Page Six.

Osoblje restorana s Mišelinovom zvjezdicom u Njujorku nije moglo da vjeruje da im je Rijana nakon večere pomaže oko čišćenja. Taj potez ih je zaista oduševio.

Novopečena majka za izlazak s prijateljicama obukla je široke farmerice, predimenzionirani dres No Limit Recordsa, a cijelu odjevnu kombinaciju upotpunile su štikle na vezanje i nakit Tiffany & Co.

Inače, Rijana je nedavno postala i najmlađa žena na Forbsovoj listi 100 najbogatijih Amerikanki koje su same zaradile svoje bogatstvo. Na popisu su se našle brojne uspješne preduzetnice, izvršne direktorke i žene iz svijeta šoubiznisa, a Rijana je zauzela visoko 21. mjesto.

Rijanino bogatstvo se procjenjuje na 1.4 milijarde dolara, a kao glavni izvori prihoda navode se zarada od muzike i od kozmetike. Osim toga, ona je i suvlasnica linije kozmetičkih proizvoda Fenty Beauty, od čega dolazi najveći dio zarade.

Pjevačica je tada otkrila kako se osjeća uplašeno jer su je novim statusom samostalne milijarderke uzdigli.

"Želim osjetiti svoje noge na zemlji jer znam da to neće biti pad, zar ne?... Ne želim biti ova ikona... Želim da osećam ko sam", rekla je Rijana za Extra Rachel Lindsay.

(Telegraf)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije