Jet set

Rijana pogazila riječ, nastupiće na Super Bowlu

Rijana pogazila riječ, nastupiće na Super Bowlu
Foto: Instagram/rihannaofficilal | Rijana pogazila riječ, nastupiće na Super Bowlu

Iako je 2019. godine kazala da neće i ne želi nastupati na Super Bowlu, američka pjevačica Rijana ipak će to učiniti naredne godine.

Podsjećamo, Rijana je te godine, poput mnogih drugih pjevača, podržala američkog fudbalera Colina Kaepernicka koji je bojkotovao američku himnu zbog nasilja nad Afroamerikancima.

"Ne bih to mogla učiniti. Kakve koristi imam? Nisam prodata duša. Stvari koje ta organizacija radi ja ne podržavam i ne mislim im biti od bilo kakve koristi", govorila je ona za Vogue 2019. Umjesto nje, nastup  je u poluvremenu imao Maroon 5.

Američki mediji danas su prenijeli vijest kako je pjevačica ipak promijenila mišljenje pa će tako nastupiti na Super Bowlu 2023. godine uz repera Džej Zi-ja.

Nešto ranije, pjevačica je objavila zagonetnu fotografiju na Instagramu u kojoj drži loptu kojom se igra američki nogomet.

Rihannin nastup u poluvremenu biće njen prvi veliki nastup od 2018. Nije izdala novi album od ANTI-ja 2016, a u međuvremenu se fokusirala na svoju šminku i liniju donjeg veša.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije