Jet set

Roditelji Britni Spirs zabrinuti za njeno stanje

Roditelji Britni Spirs zabrinuti za njeno stanje
Foto: Instagram / Printscreen | Roditelji Britni Spirs zabrinuti za njeno stanje

​Američka pop pjevačica Britni Spirs posljednjih je mjeseci izazvala zabrinutost zbog svog mentalnog zdravlja, a "The Sun" je ekskluzivno saznao da su njeni roditelji, uprkos njenom teškom odnosu s njima, još uvijek izuzetno zabrinuti za njeno mentalno zdravlje, tvrdi izvor.

Britni pokazuje znakove nestabilnosti zbog kojih je njen otac Džejmi Spirs preuzeo kontrolu nad njenim životom kroz strateljstvo, počevši od 2008. Džejmi se plaši da bi zbog problema s mentalnim zdravljem mogla čak i umrijeti, rekao je izvor blizak porodici Spirs.

Njena majka i otac brinu se da njena želja da se osjeća slobodno i radi što želi, dovodi do izbora da uđe ili da je drugi odvuku u problematične situacije.

"Nije tajna da Britni ima problema s mentalnim zdravljem jer se o tome otvoreno raspravljalo na njenim sudskim saslušanjima. Tada je bila na stabilnom kontrolisanom sistemu, umjesto ljekova i terapije, ali sada je to završeno", rekao je izvor.

Kako tvrdi izvor blizak porodici, Britnin otac želi da joj pomogne jer se stanje ne popravlja.

"Džejmijeva strana ima jasnu zabrinutost da vidi sličnosti s Britni 2007. i 2008. On zna da su ga njegova ćerka i pokret Free Britney prikazali kao lošeg tipa, ali tvrdi da su joj njegovi postupci spasili život. Brine se da će možda opet morati da pokuša da preduzme sličan korak jer se čini da je njeno mentalno stanje sve gore. Džejmi je jasno dao do znanja da vidi znakove da Britni ponovo nije dobro, ali ruke su mu vezane. U njegovim očima, toliko se borio da je spasi da ne završi mrtva i sada se brine da joj opet nije dobro", otkrio je izvor, a prenosi "CDM".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije