Jet set

Roditelji Harisu: Ili ženi Radu ili je ostavi

Roditelji Harisu: Ili ženi Radu ili je ostavi
Foto: Print Screen/Instagram/_harisberkovic | Roditelji Harisu: Ili ženi Radu ili je ostavi
N.N.

Veza Rade Manojlović i Harisa Berkovića traje već dugi niz godina, a par nisu pratili skandali, već su oni svoju ljubav čuvali sebično za sebe, ne dozvolivši da im bilo ko remeti idilu.

Ipak, pjevačica i njen devet godina mlađi partner, mogli bi uskoro da ozvaniče svoju vezu na nagovor roditelja, budući da Harisa navodno roditelji savjetuju da je vrijeme za to, navodi "Star".

"Na samom početku njihove veze Harisovi nisu baš bili oduševljeni snajkom, ali godinama su je zavoleli i sada je gledaju kao kćerku. Baš zbog toga su nedavno Harisa stisli i obavili s njim ozbiljan razgovor. Šest godina su u vezi, a ne razmisljaju ni o venčanju, ni o deci. Rada bi volela da se ostvari kao majka, ali ona neće da forsira Harisa, jer on smatra da je još mlad da se ostvari kao roditelj, i ona to poštuje. A, njoj godine ipak idu, ima 37, vreme je da rađa", priča za pomenuti mediji izvor blizak paru.

Takođe, Radu su Harisovi roditelji prihvatili kao svoje dijete, a kako se dalje navodi, Harisu su navodno savjetovali da odluči šta mu valja činiti po pitanju budućnosti sa pjevačicom.

"Radin tata ih više i ne pita oko dece, digao je ruke od toga, ne nada se, nego kad se desi, biće presrećan, neće da razmišlja o tome jer se samo nervira. Harisu su nedavno njegovi rekli: 'Ili ženi Radu ili je ostavi. Njoj godine idu, nije u cvetu mladosti, ako nećeš da se ženis i ostvaruješ kao otac, pusti devojku da nađe svoju sreću. Ona treba već da se ostvari kao majka. Vidi šta ćeš, ovako ne možeš više sa njom', zapretili su Harisu, a kada je to preneo Radi, ona je bila iznenađena, a imam utisak I da joj je bilo drago, jer je osetila njihovu podršku", završava izvor, prenosi Telegraf.rs.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije