Jet set

Pratite nas na Google news

Rokvićeva supruga okopava baštu

Rokvićeva supruga okopava baštu
Foto: Instagram/rokvic.slavica | Rokvićeva supruga okopava baštu
N.N.

Supruga pjevača Marinka Rokvića, Slavica, svojim svakodnevnim objavama na Instagram profilu oduševljava javnost.

Ona je ovog puta pokazala kako izgleda kada zasuče rukave i posadi baštu. Stalno vodi računa oko nje, okopava je i sređuje.

Posadila je nekoliko vrsta povrđa, a između ostalog tu su krastavac, đumbir, paradajz...

"Danas je naša bašta kao pravo organsko domaćinstvo čarobnim štapićem otvorilo svoju kapiju i primilo u malo carstvo nove rasadne biljčice. Paradajz, krastavac, cveklu, kelj, brokol, mirođiju, rukolu, peršun, celer, blitvu, ren, đumbir, maričnjak, žalfiju, kamilicu, nanu, smilje, bosiljak, steviju, ehinaceu, kantarion, pelin... Malo li je? Ali taj štapić nije mogao sve sam da posada", napisala je Slavica u opisu fotografije.

Iako se njen suprug Marinko i sinovi Nikola i Marko bave pjevanjem i zarađuju na desetine hiljada evra, Slavica ipak gaji skromnost, piše Kurir.rs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Proleće, najlepše godišnje doba u svakom smislu. Dodir prirode i čoveka, osećaj neraskidive povezanosti. Danas je naša bašta kao pravo organsko domaćinstvo čarobnim štapićem otvorilo svoju kapiju i primilo u malo carstvo nove rasadne biljčice. Paradaiz, krastavac, cveklu, kelj, brokol, mirođiju, rukolu, peršun, celer, blitvu, ren, đumbir, maričnjak, žalfiju, kamilicu, nanu, smilje, bosiljak, steviju, ehinaceu, kantarion, pelin... Malo li je? Ali taj štapić nije mogao sve sam da posadi. Pružajući ruku prirodi ona nam višestruko vraća. Šuškalo se u obližnjim žbunčićima, gušterčići su se čudom čudili, a pužići veselo izvirivali iz trave srećni što će i za njih biti hrane, kadifa je njihova poslastica.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije