Jet set

Romana o tretmanu Đokovića: "Prema meni su se bolje ponašali u Australiji"

Romana o tretmanu Đokovića: "Prema meni su se bolje ponašali u Australiji"
Foto: Screenshot/Instagram | Romana o tretmanu Đokovića: "Prema meni su se bolje ponašali u Australiji"

Pjevačica Romana Panić osuđena je, a zatim i deportovana 2020. godine iz Australije, nakon što je uhvaćena u pljačkanju bankomata. Ona sada kaže da je u Australiji, kao prestupnik, imala bolji tretman od najboljeg tenisera na svijetu Novaka Đokovića.

Pjevačica je uhapšena Brizbejnu jer je sa svojim tadašnjim dečkom varala ljude tako što je krala podatke sa njihovih bankovnih računa.

Zbog toga je provela tri mjeseca u australijskom zatvoru, a svoje iskustvo uporedila je sa torturom koju posljednjih nekoliko dana preživljava najbolji svjetski teniser.

"Šokirana sam ovim što se Novaku desilo, ali nisam iznenađena, jer sam i sama doživela torturu australijskih vlasti. Doduše, bolje su se ponašali prema meni u imigracionom centru i u zatvoru nego prema Noletu. U toj zemlji su takvi zakoni da nevin čovek lako može da nadrlja", počinje Panićeva priču za Informer.

Dodaa je da je ona imala bolje uslove u zatvoru nego Đoković u hotelu za migrante.

"Ne mogu da verujem da su mu tamo namerno uskratili osnovne uslove života, pa čak i hranu. Ja sam i u imigracionom centru i u zatvoru imala apsolutno sve što sam tražila. Jedino što mi je ostalo u lošem sećanju jeste prvi susret sa australijskom policijom. Sećam se da su bili veoma drčni prema meni. Oni su takvi, ako odluče da te kinje, naći će milion stvari koje će namerno iskoristiti protiv vas". rekla je ona za Informer.

(Telegraf)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije