Jet set

Romana puštena iz zatvora, u centru za migrante čeka deportaciju

Romana puštena iz zatvora, u centru za migrante čeka deportaciju
Foto: Instagram | Romana puštena iz zatvora, u centru za migrante čeka deportaciju

Pjevačica Romana Panić puštena je iz zatvora u Brizbejnu, gdje je bila na robiji od 25. juna, zbog pljačkanja bankomata u tom australijskom gradu.

Pjevačica, osuđena na tri mjeseca, imala je pravo na prijevremeni otpust poslije odslužene dvije trećine kazne. Budući da nije pravila prekršaje i primjereno se ponašala u zatvoru, Panićeva je puštena na slobodu 1. avgusta.

Nakon izlaska iz zatvora pjevačica je smještena u centar za migrante, gdje čeka deportaciju za Beograd, a njen momak, Filip Mrkajić, sa kojim je uhvaćena u pljački, još uvijek je na robiji u Brizbejnu.

Prema australijskim zakonima, Romana i Mrkajić su u obavezi da vrate sav opljačkani novac, a to je 22.500 dolara ili će štetu morati da nadoknade kroz rad. Mogu biti raspoređeni da čiste ulice, sređuju parove, peru grafite.

Kako su domaći mediji pisali, pjevačica se najvjerovatnije odlučila na sraman potez zbog velikih dugova koke je imala, odnosno jer još uvijek nije uspjela da vrati novac koji je pozajmila od zelenaša (50. 000 evra), za kupovinu stana na Voždovcu.

(Kurir.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije