Jet set

Romarijeva porodica veoma popularna u Brazilu: Tata u politici, kćerka u žiži

Romarijeva porodica veoma popularna u Brazilu: Tata u politici, kćerka u žiži
Foto: N.N. | Romarijeva porodica veoma popularna u Brazilu: Tata u politici, kćerka u žiži

Jedan od najvećih brazilskih fudbalera ikada, legendarni Romario, nedavno je izjavio da će se kandidovati za guvernera Rio de Žaneira. Slavni Brazilac je najavio da će se njegova kampanja bazirati na suzbijanju visoke stope nasilja u Riju, koji je na rubu bankrota.

"U ovom haotičnom vremenu je promjena neophodna, hitna. Rio je uvijek imao problema sa sigurnošću, ali nikad ovoliko. Ovo će biti prva prilika da pokažem šta sam sve naučio u životu", izjavio je 52-godišnji Romario, svjetski prvak sa Brazilom iz 1994. godine.

Nekadašnji as Barselone je otac šestoro djece. Javnost već odavno zna za Danielu Favato. Prelijepa Romarijeva kćerka često je zastupljena u medijima, a razlog su njene atraktivne fotografije, koje dijeli s fanovima putem Instagrama. Za krako vrijeme ova 20-godišnja ljepotica je postala senzacija na internetu, a njen broj sljedbenika na Instagramu raste iz dana u dan. Trenutno ih je oko 200.000. Prošle godine je bila u središtu skandala kada joj je ukraden mobitel na kojem su se nalazili privatni - golišavi snimci iz bazena. Međutim, to nije pokolebalo nestašnu Danielu da nastavi s objavljivanjem seksi fotografija, kojima često ukrade slavu i pažnju proslavljenog oca. Nakon što zavirite u njen profil jasno je zašto Brazil uzdiše za Romarijevom mezimicom, koja se u bikiniju snalazi kao Romario nekada u šesnaestercu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije