Jet set

Ronaldo s porodicom uživa na Majorki: Luksuz bez lažne skromnosti

Ronaldo s porodicom uživa na Majorki: Luksuz bez lažne skromnosti
Foto: Screenshot/Instagram/georginagio | Ronaldo s porodicom uživa na Majorki: Luksuz bez lažne skromnosti

Kao i svake godine u ovo doba, Kristijano Ronaldo na nekoj od luksuznih destinacija puni baterije za novu sezonu, u kojoj će po svemu sudeći i dalje nastupati za Juventus.

Nakon ispadanja s Evra, gdje je njegov Portugal takmičenje završio u osmini finala porazom od Belgije, Portugalac je s porodicom otputovao na Majorku.

U društvu zanosne Georgine Rodrigez i četvoro djece boravi u skupocjenoj vili, za koju izdvaja 12.000 evra za jednu noć. Luksuz bez lažne skromnosti niti ovaj put nije skrivao.

Na ovom ostrvskom imanju imaju sve što se može poželjeti - od helikoptera preko teniskih terena pa do velikih bazena sa spa prostorom i saunom. Vila, koja se prostire na oko 40 hektara, može se pohvaliti sa sedam spavaćih soba.

Kristijano i Georgina ne moraju brinuti hoće li zaprljati ruke u kuhinji, jer potpuno modernizovana vila dolazi s batlerom, domaćicama, privatnim kuvarom i kuhinjskim osobljem, koje je smješteno u odvojeni smještaj na imanju.

Ronaldo svojih 310 miliona sljedbenika na društvenim mrežama redovno obavještava fanove o svom putovanju. 

Kada nisu na kopnu, atraktivni par bitiše na 27 metara dugoj luksuznoj jahti, koju je kupio prošle godine za oko šest miliona evra. Ima pet kabina, šest kupaonica, čak dva dnevna boravka i ogromnu kuhinju.

Ni ovog ljeta znatiželjnim paparacima nije promaklo šta radi jedan od najtraženijih parova svijeta, a u centru pažnje je bila atraktivna Argentinka. 

Inače, petostruki osvajač "Zlatne lopte" vratiće se u akciju s Juventusom u predsezoni u narednim sedmicama dok ulazi u zadnjih 12 mjeseci svog ugovora u Torinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije