Jet set

Rouz Mekgauan: Vajnstin mi se ponovo javio

Rouz Mekgauan: Vajnstin mi se ponovo javio
Foto: N.N. | Rouz Mekgauan: Vajnstin mi se ponovo javio

Stresla sam se, bilo je to poput metka, još jednom, ispričala je Rouz Mekgauan (44) za BBC. Glumica tvrdi kako joj je filmski producent Harvi Vajnstin (66), kojeg je prošle godine optužila za seksualno zlostavljanje, nedavno poslao SMS-ove.

“Bile su to obične poruke. Ne znam kako je nabavio moj broj, no budući da je u moj život upetljao bivše Mosadove agente nije mu bilo teško nabaviti ga”, istaknula je Mekgauan. Na pitanje zašto bi joj se Vajstin javio, glumica je rekla da očigledno želi neki kontakt s njom.

“On je jednostavno takav čovjek koji želi doprijeti do nekih ljudi. Ipak ne razumijem koja je bila svrha i šta je htio time postići, kakav ishod je očekivao”, rekla je Mekgauan koja je jedna od 70-ak žena koje su optužile filmskog producenta za seksualno uznemiravanje.

Glumica je na društvenim mrežama objavljivala da ju je Vajnstin silovao i kako je filmski studio ignorisao njene prigovore, a napisala je i memoare 'Brave, about alleged ordeal'.

“Stvarnost onoga što se dogodilo u hotelskoj sobi s Vajnstinom je gora nego što sam napisala u knjizi”, istaknula je Mekgauan. Dodala je da je dovoljno to reći kako bi se znalo kakvu je strahotu prošla.

“Šokira me što me je taj čovjek dirao i kao toliko drugih, bila sam 'stvar koju je pojeo'” rekla je glumica.

Vajsntin, koji trenutano boravi u klinici za odvikavanje blizu Skotsdejla u Arizoni, u januaru se razveo od supruge, modne dizajnerke Georgine Čapman (41). Par ima kćerku Indiju Prl (7) i sina Dašiela (5).

Vajnstinova bivša producentska kuća, iz koje ga je 'izbacio' brat Bob Vajnstin (63), bankrotirala je nakon skandala sa zlostavljanjem, a navodno duguje novac glumicama Meril Strip (68) i Dženifer Lorens (27). Lorens nisu isplatili 102.000 dolara, dok Strip nije dobila 143.000 dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije