Jet set

Šakira konačno progovorila o raskidu sa Pikeom, otkrila da li ga je odala teglica džema

Šakira konačno progovorila o raskidu sa Pikeom, otkrila da li ga je odala teglica džema
Foto: Tanjug/AP/Arhiva | Šakira konačno progovorila o raskidu sa Pikeom, otkrila da li ga je odala teglica džema

Pjevačica Šakira je otkrila da nije tačno da je prekinula jedanaestogodišnju vezu sa Žerarom Pikeom jer je pronašla teglu džema od jagoda dopola praznu kada se vratila sa turneje.

U intervjuu za Sandej tajms (The Sunday Times), pjevačica je dala jednostavan odgovor na pitanje da li je navodna prevara njenog bivšeg dugogodišnjeg partnera razotkrivena pogledom na teglu džema.

"Nije istina", rekla je Šakira.

Ona i Pike su u junu 2022. javno prekinuli vezu iz koje imaju dva sina Milana (11) i Sašu (9).

Ubrzo nakon što je par raskinuo, bivši fudbaler je počeo da izlazi sa Klarom Čija Marti.

Samo dva mjeseca prije nego što su raskinuli, Šakira je objavila pjesmu i spot "Te Felicito" sa Rau Alehandrom. U spotu, pjevačica gleda u svoj frižider, što je podstaklo spekulacije da je tako možda saznala za Pikeovu vezu sa Klarom Marti.

Kasnije je rekla u "This Morning" u maju 2022. da je pogledala u frižider "da pronađe istinu" i dodala: "Tada odem do frižidera i pronađem glavu Raua Alehandra".

ShowNews Today objavio je španski TV program prema kojem je Šakira saznala za njeverstvo kada se vratila kući sa putovanja i videla da joj nema džema. Bivši profesionalni fudbaler i njihovo dvoje djece nisu voljeli ukus tog džema, što je navelo Šakiru da pomisli da je neko drugi bio u njihovoj kući i jeo njen džem od jagoda.

Iako nije bilo lako ući u trag navodnom intervjuu, Šakirini fanovi su održali ovu teoriju živom putem društvenih medija uz mnoštvo tvitova o džemu. U intervjuu je pričala i o tome kako joj je dugo prioritet bila ljubav i to iznad karijere.

"Dugo sam stavljala svoju karijeru na čekanje, da bih bila sa Žerarom, kako bi on mogao da igra fudbal. Bilo je mnogo žrtvovanja za ljubav", rekla je ona za Sandej tajms.

Njen poslednji album "Las Mujeres Ya No Lloran" je na španskom jeziku i biće objavljen u petak. Predstavljaće "transformaciju bola u kreativnost, frustracije u produktivnost, bijesa u strast i osjetljivosti u iscjeljenje".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije