Jet set

Šakira u suzama za rođendan (VIDEO)

Šakira u suzama za rođendan (VIDEO)
Foto: Instagram / Printscreen | Šakira u suzama za rođendan (VIDEO)

Kolumbijska pjevačica Šakira juče je proslavila 46. rođendan, a ispred kuće ju je dočekalo mnogo fanova koji su je u jednom trenutku doveli i do suza te je izašla iz kuće kako bi ih zagrlila.

Okupljenu gomilu Šakira je posmatrala s balkona te ih pozdravila dok su joj pjevali rođendanske pjesme. Pjevačica nije skidala osmijeh s lica, a u jednom trenutku je djelovalo i da će zaplakati.

Na kraju je sišla s balkona i pridružila se okupljenima na ulici te ih sve srdačno pozdravila, a mnoge od njih i zagrlila.

"Volimo te", uzvikivali su fanovi oduševljeno nakon što im se priključila lijepa Kolumbijka, a u jednom trenutku tu su se pojavili i Marijači.

Šakira je za svoje prijatelje organizovala i zabavu u svojoj kući, a povodom njenog 46. rođenana nebo je obasjalo i nekoliko vatrometa. Snimci s društvenih mreža prikazuju pjevačicu kako u dobrom raspoloženju pleše sa svojim prijateljima i zvanicama.

Podsjetimo, Šakira je proteklog mjeseca došla u centar pažnje javnosti nakon objave pjesme u kojoj je progovorila o nevjeri svog partnera, fudbalera Đerara Pikea.

Pjesma je izazvala brojne reakcije, a njeni fanovi se od tad nerijetko okupljaju ispred njene kuće te ih je pjevačica u više navrata pozdravljala s balkona, prenosi "Klix".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije