Jet set

Šako Polumenta objavom rasplakao pratioce

Šako Polumenta objavom rasplakao pratioce
Foto: Instagram | Šako Polumenta objavom rasplakao pratioce
N.N.

Pjevač Šako Polumenta prije dvadeset dvije godine doživio je veliku porodičnu tragediju kada je izgubio rođenog brata Šapka, a od ove tragedije njegova porodica nikada nije uspjela da se oporavi.

Šako je sada na svom Instagram profilu podijelio fotografije pokojnog brata u znak sećanja.

"I danas si sa nama i nakon dvadeset dve godine", napisao je Šako dok je u pozadini išla pjesma "Brate" koju je pjevač nakon smrti posvetio Šapku.

Ono što javnost manje zna jeste da je Šapko bio jedan od najefikasnijih igrača crnogorske tajne policije, a o načinu na koji je izgubio život svašta s pričalo od toga da se predozirao do toga da je otrovan.

Tokom gostovanja u jednoj emisiji Šako je po prvi put skupio snage i detaljno progovorio o teškim trenucima kada je ostao bez brata koji mu je bio najveća podrška.

"Taj dan mi je rekao da će se nešto desiti. Govorio mi je da se vratim iz Austrije i vratio sam se. Dogovorili smo da se nađemo, ja sam otišao za Podgoricu po sina i suprugu. U tom trenutku kad sam krenuo za Bjelo polje krenuo grad, sneg i vetar… Kao nikad u životu. Kroz kanjon Morače vidiš tri, četiri automobila na koje se srušilo brdo i izginulo je dosta ljudi. Nije mi se dalo da prođem. Ja se vratim i celu noć smo pričali na telefon. Ja sam posle isključio telefon i ceo svet je znao da je moj brat otišao, a ja nisam znao. To je nešto najgore u životu", pričao je Šako u jednoj emisiji.

Pjevač je sa knedlom u grlu prokomentarisao navode da se ni dan danas ne zna pod kojim okolnostima je Sapko izgubio život.

"Ja sam ostao bez njega i ne bih pričao. Nije ubijen, kod kuće je preminuo. Došao je kući, spustio glavu na sto i zaspao samo. Nije bilo muke. Nije bilo nikakvog ubistva, to je laž. Srce ne izdaje svakog trenutka, već jednom. On je bio veliki gospodin. Bio je umrežen sa svim ljudima, i dobrim i zlim", objasnio je pevač.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije