Jet set

Samo četiri dana nakon vjenčanja slavni glumac traži poništenje braka

Samo četiri dana nakon vjenčanja slavni glumac traži poništenje braka
Foto: N.N. | Samo četiri dana nakon vjenčanja slavni glumac traži poništenje braka
N.N.

Samo četiri dana nakon što se u Las Vegasu oženio, 55-godišnji Nicolas Cage traži poništenje braka s 21 godinu mlađom Erikom Koike.

Cage je zahtjev za poništenje braka podnio u srijedu, piše Independent. Ako mu taj zahtjev bude odbijen, tražiće razvod braka.

U vezi s Erikom bio je godinu dana, a da brak neće sretno završiti bilo je očito i prilikom vađenja dozvola za njega. Naime, vidno pijani Cage je okupljenima glasno rekao da će mu supruga uzeti sav novac.

Erica je hodala ispred njega, slušajući kako on spominje i njenog bivšeg dečka, kojeg je nazvao dilerom. Čak joj je rekao da se ne želi oženiti njome.

"Nisam to nikad ni tražila", dobacila je ona na što ju je on pogurao prema jednom od soba i sa smiješkom rekao: "Idemo".

Cageu je ovo četvrti brak. Prvi s Patriciom Arquette trajao je šest godina, od 1995. do 2001. Drugi, s kćerkom Elvisa Presleya Lisom Marie trajao je svega 107 dana. Brak su sklopili 2002., razišli su se tri mjeseca kasnije, a sudski epilog braka stigao je tek 2004.

Čim je dobio službeni razvod, Cage se opet oženio. Njegov treći brak s Alice Kim trajao je najduže, čak 14 godina te su dobili i sina Kal-Ela.

Cage ima i sina Westona s bivšom djevojkom, glumicom Christinom Fulton.

(index.hr)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije