Jet set

Sandra Afrika se pomirila sa bivšim dečkom

Sandra Afrika se pomirila sa bivšim dečkom
Foto: Instagram | Sandra Afrika se pomirila sa bivšim dečkom

Pjevačica Sandra Prodanović, poznatija pod nadimkom Sandra Afrika dugo je samovala, a onda joj je poruku brže-bolje poslao bivši dečko i njena velika ljubav fudbaler Vladimir Volkov koji ju je prevario dva puta i kojem je sada, po svemu sudeći, oprostila.

Sandra i Vladimir imali su burnu vezu, ali je njihov raskid bio još burniji i to kada su procurile Afrikine fotografije nastale tokom intimnog odnosa s njim, a za koje se šuška da ih je upravo Volkov pustio u etar.

Nakon tog skandala uslijedio je novi kada je Sandra saznala da ju je Volkov prevario s njenom koleginicom Marijom Anom Smiljanić, ali i sa bivšom članicom grupe "Hurricane" Ivanom Bum Nikolić. Za to je, kako je sama izjavila, saznala iz medija, i uprkos činjenici da je s njim planirala i brak i porodicu, definitivno su se rastali prije nekoliko godina.

Nedavno su, kako prenose mediji, od izvora bliskog paru, odlučili da svojoj ljubavi daju još jednu, posljednju šansu, jer vjeruju da su jedno drugom suđeni.

"Nakon raskida s Volkovim, Sandra se potpuno povukla. Bila je u teškoj depresiji iz stana je izlazila samo kad je morala na nastupe ili televizijska gostovanja. Muvali su je mnogi, ali ona nije želela ni da pokuša s nekim drugim jer je čvrsto verovala da će joj se on, kad se istutnji s drugim ženama, vratiti", ispričao je izvor.

Kako je dodao dobro obavješten izvor, do pomirenja je došlo jedne noći kada je Volkov bio u provodu s drugarima, konzumirao je alkohol i pjesme koje je te večeri slušao podsjetile su ga na bivšu djevojku koja ga je najviše voljela i sve mu praštala:

"Poslao joj je poruku i dogovorili su se da se vide, a sve ostalo je istorija. Ona kao da je samo to čekala, a on je shvatio da je samo s njom bio srećan", ispričao je izvor. Dogovorili su se, kako smo saznali, da ovoga puta o svojoj intimi ne govore javno, da je čuvaju od znatiželjnih pogleda i komentara, te da u miru žive svoju ljubav za koju vjeruju da je jača od svih izazova. Vladimir je više u Sandrinom stanu nego u svom, žive na Novom Beogradu, nerijetko je prati i na nastupe, ali i izlaze u noćne provode i posjećuju prestizne restorane, prenosi Kurir.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije