Jet set

Sani Trik FX u bolnici, zaražena i Natalija: "Strefio nas virus"

Sani Trik FX u bolnici, zaražena i Natalija: "Strefio nas virus"
Foto: N.N. | Sani Trik FX u bolnici, zaražena i Natalija: "Strefio nas virus"

Pjevač Sani Trik FX ima koronu i trenutno leži u KBC Zvezdari, a na kovid-19 je pozitivna i njegova supruga Natalija, koja kaže, da se skoro oporavila.

"Sani je u bolnici, strefio nas je ovaj virus i on je loše. Našli su mu nešto na plućima i evo već sedam dana ne mogu da mu skinu temperaturu. Trenutno leži na KBC Zvezdara jer je smao tamo bilo mesta i baš smo uplašeni, ovo je za nas katastrofa jer on zdrav čovek, nikad u životu nije bio u bolnici, sem zbog saobraćajke" rekla je Natalija.

Kako kaže Natalija Trik FX ona se prva razboljela, a onda je virus prenijela suprugu kome je tokom noći pozlilo i završio je u bolnici.

"Prvo sam se ja razbolela, ali mene sada prolazi, sedam dana smo čekali rezultate i ja sam dobila da sam pozitivna, a evo on leži u bolnici i još nije dobio svoje. Ja sam bila prvo loše i kad me je uhvatilo mislila sam da je grip kad sam videla posle treceg dana da i dalje imama temeperaturu otišla sam da se testiram. Zato kad je i on dobio temeperaturu znali smo da sigurno i on ima koronu. Baš smo se istraumirali, tokom noći mu je pozlilo i hitno su ga primili. Odjednom je počeo da kašlje i kad smo tamo otišli u bolnicu našli su mu nešto na plućima", rekla je Natalija, piše Blic.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije