Jet set

Sanja Vučić otkrila koji je njen tip muškarca

Sanja Vučić otkrila koji je njen tip muškarca
Foto: Screenshot/Instagram | Sanja Vučić otkrila koji je njen tip muškarca

Pjevačica Sanja Vučić tvrdi da je već dugo sama, navodno od 2020. godine, od raskida sa vivšim rijaliti učesnikom Nikolom Đorđevićem, pjevačica je slobodna, a sada je otkrila i kakvi je momci privlače.

"Kada sam bila mlađa to je bilo alternativnije društvo pa sam metalce privlačila, a sada komercijalu", objasnila je ona, a zatim otkrila i koji je njen tip muškarca.

"Ja volim dobre momke. Fine, kulturne, lepo vaspitane. Ne volim 'badže' i loše momke, to mi nije ni malo zanimljivo. Ja volim uljudne, tihe, povučene. Baš ono što ja nisam", priznala je Sanja.

Vučićeva takođe ne krije da je zagovornik stava da se muškarci "plaše uspješnih žena", te da je verovatno to uzrok zašto još uvijek pored sebe nema jaču polovinu.

"Uglavnom mi se udvaraju preko društvenih mreža, uživo baš retko, ali to preko mreža ne mogu da shvatim ozbiljno tako da od toga nema ništa", objasnila je ona za "Grand Online".

Kako je Sanja vrlo atraktivna i popularna, ne čudi što je prate razne afera, a u posljednje vrijeme šuškalo se o njenoj navodnoj romansi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, što je ona u više navrata demantovala. Pjevačica grupe "Hurricane" međutim kaže da joj ovakvi napisi nimalo ne smetaju.

"To je sve sastavni deo posla i ne smeta mi jer ja to demantujem, potvrdim ili zadržim za sebe. Ne smeta mi sve dok mi stave lepu sliku", iskrena je bila pjevačica.

(Telegraf)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije