Jet set

Sara spremna za Mundijal

Sara spremna za Mundijal
Foto: N.N. | Sara spremna za Mundijal

Tri mjeseca ostalo je do početka najvećeg sportskog događaja u svijetu - Svjetskog prvenstva u Rusiji. Euforija među zemljama učesnicama Mundijala se već polako osjeti. Mnoge poznate javne ličnosti će pohrliti u Rusiju, a na tribinama se očekuje da se nađe veliki broj ljepotica. Među njima bi trebalo da bude i jedan od najpoznatnijih svjetskih modela Sara Sampajo.

Radi se o zanosnoj brineti i vjerovatno uz Kristijana Ronalda najpoznatijoj javnoj ličnosti iz Portugala. Ona je "Viktorijin anđeo", a već sada je, iako ima tek 26 godina, uvršetena među 20 najljepših "anđela" svih vremena.

Da je spremna za Mundijal, Sara je pokazala objavom na svom Instagramu, gdje je inače prati više od šest miliona fanova. U sklopu kampanje portuglaske fudbalske federacije, u koju su uključene mnoge poznate ličnosti, slikala se u novom dresu Portugala, koje će "evropski Brazilci" nositi na SP, i tako zaradila stotine hiljada lajkova. Inače, u Portugalu imaju velika očekivanja od SP. Nakon osvajanja titule prvaka Evrope, navijači se nadaju da bi predvođeni Kristijanom Ronaldom mogli doći i do prve titule prvaka svijeta.

Podsjetimo, Mundijal će biti održan u Rusiji od 14. juna do 15. jula. Titulu prvaka osvojenu prije četiri godine braniće Njemačka.

 

 @ismaelblancomakeup @vascofreitashairstylist @mimicuttrell

A post shared by Sara Sampaio (@sarasampaio) on

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije