Jet set

Saša Kapor priznao zbog koje pjevačice se sređivao kao nikad u životu

Saša Kapor priznao zbog koje pjevačice se sređivao kao nikad u životu
Foto: Instagram | Saša Kapor priznao zbog koje pjevačice se sređivao kao nikad u životu

Nakon dugogodišnje ljubavi i bavljenja istom profesijom nije ni čudno što Nikolina Kovač i Saša Kapor imaju veoma sličan ukus kada je u pitanju muzika. Jedna od omiljenih grupa bračnog para oduvijek je bila grupa "Magazin" čije hitove i danas pjevaju na svojim nastupima.

"Kao mala sam obožavala grupu „Magazin“, to je taj neki sarajevsko-hrvatski melos koji teče mojim genima i koji je sastavni deo mene. Pogotovo Sanju, članicu grupe koja me je jako podsećala na moju mamu. Naravno posle i divna Jelena koju takođe obožavam i danas te pesme najčešće slušam u kolima", ispričala je Nikolina, nakon čega je Saša ispričao anegdotu koja je mnoge nasmijala.

"Sećam se kada sam bio tinejdžer i tada je već Jelena Rozga bila u grupi „Magazin“. Imali su koncert u Sava centru, a jedan drugar moj i ja smo doživeli kao da idemo ne znam gde, to je bilo spremanje, to su bili butici, da se obučemo", ispričao je Kapor sa osmijehom, a Nikolila se našalila:

"Da ih vidi Jelena Roga (smeh)!"

"Da, da nas vidi Jelena, a i znali smo da će biti mnogo devojaka. Ma vi ne verujete, mi smo se spremali kao da se ne znam i ja šta dešava. Od početka do kraja se sećam tog koncerta, bilo je sve savršeno od početka do kraja koncerta! Bili smo zadovojni izgledom i posle toga smo otišli u mek i otišli kući (smeh)", prisjetio se pjevač.

Iako je Saša do skoro kuburio sa kilogramima, nedavno je doveo liniju do savršenstva, a kako tvrdi sada je i više nego zadovoljan svojim izgledom.

"Pre pet ili šest dana sam naleteo na neki naslov „Pustii kosu, bradu i stomak, a nekada je bio jedan od najzgodnijih zvezda granda“, a ja iskreno mislim da jedino kada sam bio mršaviji je neka 2011. godina i imao sam 85 kilograma, a sad imam 91. Mene kamera možda i ne voli toliko, ali sećam se da ranije da me ljudi pitaju kako sam ja toliki, nekako su imali utisak da sam niži. Za Topalka su mislili da ima dva metra najmanje, a za mene su da sam neki malecki dečkić, mali debeli sa kratkim nogicama, a javisok 190cm. Kad nas vide uživo i vide da sam od njega viši za glavu ostanu u šoku, tako da nije sve onako kako izgleda", našalio se pevač.

(GrandTV)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije