Jet set

Saša Popović digao sa dna Indiru Radić

Saša Popović digao sa dna Indiru Radić
Foto: Screenshot/YouTube | Saša Popović digao sa dna Indiru Radić

Saša Popović svojevremeno je pritekao u pomoć jednoj domaćoj pjevačici, u trenutku kada joj je to bilo najpotrebnije.

Folk pjevačica Indira Radić iza sebe ima bogatu karijeru i uživa u lagodnom životu, ali ništa to ne bi bilo tako da joj davne 1996. godine Saša Popović nije pomogao, kada je ostala bez dinara.

Indira je na početku karijere izdala nekoliko albuma sa Južnim vetrom, a zatim i jedan album 1995. godine za PGP RTS, sa kojeg se izdvojio hit "Srpkinja je mene majka rodila".

Međutim, Indira je nakon velikog uspjeha pomenute pjesme ostala bez dinara. Nije znala šta će i kuda će, pa se za pomoć obratila Saši Popoviću, piše Mondo.rs.

"Indiru sam prvi put upoznao na jednoj turneji u Švajcarskoj, a prvu saradnju ostvario sa njom 1996. godine. Došla si u produkciju Zam, onako u patikama, farmericama i rekla: 'Jel možete vi meni nešto da uradite, ja para nemam, ako može nešto da se uradi, uradite, ako ne, laku noć i doviđenja'. Ja sam rekao da ću joj uraditi album i da se javi prvog septembra", ispričao je Saša Popović u emisiji "Veče sa Indirom Radić" 2014. godine.

Indira je u saradnji sa Sašom snimila album na kojem se našao hit "Krug", a onda je nastavila da niže uspjehe sve do danas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije