Jet set

Pratite nas na Google news

Saša Vidić i Seka Aleksić više ne razgovaraju?

Saša Vidić i Seka Aleksić više ne razgovaraju?
Foto: Pink.rs | Saša Vidić i Seka Aleksić više ne razgovaraju?
N.N.

Saša Vidić i Seka Aleksić su dugi niz godina bili dobri prijatelji koji su se uvijek međusobno podržavali i davali su jedno drugom "vjetar u leđa" i kad su najgori tračevi tresli estradu.

Modni dizajner Saša Vidić i Seka Aleksić su prijateljstvo započeli poslovnom saradnjom koja je sa sve učestalijim viđanjima spontano preasla u nešto više. Međutim, sada je došlo do kraha prijateljstva zbog komentara poznatog dizajnera.

Kako je on inače poznat po svom britkom jeziku, Saša se zamjerio mnogim pjevačicama što je rezultiralo prekidima saradnje. Ovaj put su teške riječi pale na račun Seke Aleksić.

Naime, zbog njenog stava da ne želi da se vakciniše i da ne vjeruje da vakcina djeluje, žustro je reagovao njen dosadašnji drug.

"Dotična zagovara antivakcinaštvo, što je zakonom zabranjeno. Ja sam jako kategoričan prema tim ljudima koji su antivakseri. To što radi mislim da nije dobro, to je moj stav. Kad javno zagovara antivakcinaštvo, ja javno i odgovaram", izjavio je za "Svet" dizajner, kome smeta i Sekina religioznost:

"Tuman, sveto mesto, svakodnevno posećuje na hiljade vernika kako bi prisustvovali grupnoj molitvi i celivanju, kaže ona. Sve je to OK, ali za rani srednji vek. Nego, zar ti nisi išla na veštačku oplodnju? Što više propagira te laži?."

Za to vrijeme, Seka je Vidića otpratila sa "Instagrama".

Da podsjetimo, Seka je zajedno sa porodicom preležala virus korona u blagom obliku. Nakon ponovnog testiranja saznala je da ima antitela.

Priznala je i da se plaši vakcine, što je još jedan razlog da je ne primi.

(Srory.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije