Jet set

Seka Aleksić iskreno o borbi za potomstvo

Seka Aleksić iskreno o borbi za potomstvo
Foto: Nezavisne novine / Arhiva | Seka Aleksić iskreno o borbi za potomstvo

Pjevačica je dugo godina pokušavala da ostane trudna, a sada ima dva sina.

Poznata pjevačica Seka Aleksić ne krije da je spas od mnogih životnih problema pronašla u vjeri, uključujući i borbu za potomstvo koju je vodila dugi niz godina.

Kako i sama ističe, zahvaljujući hrišćanstvu postala je bolji čovjek, i vjeruje da ju je Bog nagradio.

Gosutujući u jednoj emisiji, Seka je otkrila nepoznate detalje o svom mužu Veljku i porodici, a dotakla se i teme hrišćanstva, kao i trudnoće.

"Veljko je prepun ljubavi, ne samo za porodicu nego za sve, tako da se nekad i naljutim, jer bukvalno svakoj sitnici želi da daje neku pažnju. Onda shvatim da grešim, jer je to u stvari hrišćanski i da tako treba svi da radimo", objašnjava pjevačica, koja se potom prisjetila anegdote kada je skrivala tetovažu od vladike.

"Više smo ga slušali nego što smo pričali. Bio je duhovit i pun ljubavi, ja imam tetovažu na ruci. Kad smo ručali sa njim ja sam sve vreme vukla rukav dolje. On ništa nije rekao, ali je sve vreme gledao u tu tetovažu i smeškao se. Imali smo tu čast da sedimo sa njim, tamo je jako lepo i divni su ljudi u Hercegovini - rekla je Seka u emisiji "Ekskluzivno", pa se nadovezala na blagosloveno stanje.

"Otac Aca je doneo ulje Svetog Nektarija i izrazio je želju da nam pokloni. Objasnili su nam kako se to koristi i nakon toga sam ja ostala trudna. To su veoma bitne i osnovne stvari, ključ je u svemu tome. Tako se desilo i sa drugim sinom Jovanom. Planirali smo da se zove drugačije, ali namestilo se da je svetitelj sam dao ime, to je veoma lepo", kaže Aleksićeva.

(Magazin novosti)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije