Jet set

Seka Aleksić ljuta na kolege: Virus korona nije za podsmeh

Seka Aleksić ljuta na kolege: Virus korona nije za podsmeh
Foto: Instagram | Seka Aleksić ljuta na kolege: Virus korona nije za podsmeh

Ovih dana sve je u znaku virusa korona, a pošto su pojedini pjevači počeli da se sprdaju s ozbiljnom temom, to je razljutilo Seku Aleksić.

Slavica Ćukteraš i Ljuba Perućica otpjevali su pjesme o trenutnoj epidemiji, pa se i njihova koleginica odmah oglasila na Instagramu.

"Trenutno je svako čuvar svog zdravlja onoliko koliko je odgovoran prema sebi i drugima. Zaštitite sebe i ljude oko vas. Nije svaka situacija koja se dešava u društvu predmet podsmeha, neke stvari treba shvatiti ozbiljno i odgovorno", poručila je Seka.

Pjevačica nije pomenula ovo dvoje svojih kolega, ali su oni prednjačali na Instagramu sa sprdanjem na temu virusa. Odmah je bilo komentara na to, pa su i mišljenja među fanovima podijeljena. Nekima je bilo zabavno što Slavica pjeva "da me mane bolest i korona, kad stavim dupe u džip, ma kakva korona, kakav svinjski grip", a Perućica "oj, korono, oj".

Drugima, međutim, nije do smijeha jer su zabrinuti, a jedna od njih je upravo i Aleksićeva. Iako se nikome nije direktno obratila, mnogi su pomislili da je očitala lekciju kolegama koji zbijaju šale u vezi sa virusom korna, pa su čak opjevali trenutno stanje u Srbiji, ali i celom svijetu.

"Imala sam poziv od jednog morona, rekoh, mali, jebi*a – korona", pjevušila je Ćukteraš ponosno, dok Perućica kaže:

"Oj, korono, oj, korono, nek se tjera onaj što te donio. Da ja ležim, da ja kijam i po bolnici doktore vijam", pjeva i svira folker.

"Baš zarazna pesma. Definitivno smo najluđi narod. O, ludaka", ostavljali su Ljubi komentare pratioci na Instagramu.

(Kurir.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije