Jet set

Seka Sabljić progovorila o neprijatnosti na koncertu Tome Zdravkovića

Seka Sabljić progovorila o neprijatnosti na koncertu Tome Zdravkovića
Foto: N.N. | Seka Sabljić progovorila o neprijatnosti na koncertu Tome Zdravkovića

Jedno od nesvakidašnjih prijateljstava sa javne scene, bilo je prijateljstvo glumice Jelisavete Seke Sablić i legende narodne muzike Tome Zdravkovića.

Situaciju sa jednog Tominog koncerta u Kragujevcu, kada su glumicu Seku Sablić dočekali zvižducima, svojevremeno je prepričala Seka.

"Ja sam bila iznenađena da me je u jednom momentu Toma pozvao da budem gost na njegovom koncertu u Sava centru. Ja sam to prihvatila i prvi put sam prisustvovala takvom jednom koncertu i bila sam zaista fascinirana kako ljudi slušaju Tomu, kako ga obožavaju i kako ga mirno, pobožno slušaju, iako je on pevao narodne pesme, zabavne pesme, kafanske pesme", rekla je Seka.

Nakon tog koncerta u Sava centru, kako kaže, krenula je sa Tomom na turneju po Srbiji. Međutim, na koncertu u Kragujevcu, Seku je publika dočekala zvižducima, na šta je Toma, kako je Seka ispričala, reagovao na sljedeći način.

"Izlazi Toma, staje pred mikrofon i ćuti. I sad sva ona hala, koja je urlala, bila od zvižduka, od pobune cele te, ništa, mrtva tišina, kao u crkvi. On ćuti, drži tu pauzu, fenomenalno, prosto fascinantno. I onda on ovako kaže svojoj publici, kao nekoj maloj deci: 'Sram vas bilo, sram vas bilo'", dok ispruženim rukama pokazuje ka Seki.

"Rekao je: 'Ovakva jedna žena, ovakva jedna umetnica'..."

"Mene sramota, ja tamo bežim i onda opet ućiti, jednu veliku pauzu napravi i nastavi. Stvarno su ga obožavali, bio je velika zvezda", završava Seka.

 

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije