Jet set

Šekil O'Nil rasturio DJ pult na Zrću

Šekil O'Nil rasturio DJ pult na Zrću
Foto: Instagram/djdisel | Šekil O'Nil rasturio DJ pult na Zrću

Šek je veoma zabavan i kul. Neumorno je dijelio autograme i nije mu bilo teško za nikoga odvojiti koju minutu, rekao je gost kluba koji se zatekao na Pow Wow festivalu

Hrvatska je cijelu noć partijala u punoj snazi, rekao je jutros Šekil O'Nil (47), penzionisani košarkaš i "najveći" DJ na svijetu. Kada je sinoć sa svojih 216 centimetara i 150 kilograma stao za pult noćnog kluba Noa na Zrću, nastala je prava euforija.

Umjetničkog imena "DJ Diesel", miksao je muziku, a svojom pristupačnošću oduševio je sve oko sebe. 

"Šek je jako zabavan i kul. Neumorno je dijelio autograme i nije mu bilo teško za nikoga odvojiti koju minutu", rekao je gost kluba koji se zatekao na Pow Wow festivalu.

Bivši košarkaš nije imao posebne zahtjeve. Kako piše Jutarnji list, poželio je samo imati slične vizualne efekte kao DJ Gigi D'Agostino koji je nastupao veče prije. 

"Volim festivale, a moji setovi su najviše trap, hip-hop i dubstep. Meni je bitan nalet adrenalina kod publike. Kad ideš na festivale, oni su tu samo da vide dobar nastup. Ja im zato dajem odličnu muziku, na način na koji ja spajam sve to skupa", rekao je O'Nil.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Croatia was full throttle all night !

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije