Jet set

Selena Gomez doživjela nervni slom zbog braka svoje bivše ljubavi?

Selena Gomez doživjela nervni slom zbog braka svoje bivše ljubavi?
Foto: Arhivska fotografija | Selena Gomez doživjela nervni slom zbog braka svoje bivše ljubavi?

Otkako je ponovo hospitalizovana, ne prestaju nagađanja o tome šta je zapravo bio okidač da Selena Gomez doživi psihički slom, pa da joj se ponovno aktiviraju depresija i anksioznost. Pojedini mediji kao glavnog krivca za cijelu situaciju označili su njenog bivšeg dečka Džastina Bibera i njegov brak s Hejli Boldvin.

Iznenadni brak Džastina Bibera i Hejli Boldvin navodno je njegovu bivšu djevojku, pjevačicu Selenu Gomez, 'bacio preko ivice', pa je upravo to bio okidač za njen psihički slom zbog kojeg je hospitalizovana, pišu strani mediji.

O turbulentnoj vezi Džastina i Selene mogli bi da se napišu romani, a nakon što su, vjerovatno, prekinuli i posljednj put, Biber je odlučio da krene dalje.

Pjevač je nakon toga odlučio da obnovi vezu s još jednom bivšom djevojkom, 21-godišnjom manekenkom Hejli Boldvin, a nakon samo nekoliko nedjelja veze ju je zaprosio, da bi se prošlog mjeseca par u tajnosti i vjenčao.

Kada je saznala da se njen bivši momak vjerio, a potom i oženio, Selena Gomez postala je ponovno depresivna, a izvori bliski njoj za magazin Pipl su rekli:

"Selena je, najviše zbog svojih zdravstvenih problema i borbe koje već godinama prolazi zbog lupusa izrazito osjetljiva, ali Džastinova vjeridba i 'brak na brzaka' povrijedili su je i bacili preko ivice."

Mlada pjevačica trenutno je hospitalizovana u jednoj od ustanova na istočnoj obali SAD-a, gdje je, nakon psihičkog sloma, podvrgnuta posebnoj terapiji.

"Ona i Džastin imali su godinama turbulentnu vezu, a sve je započelo kada su bili jako mladi. On je bio njena prva velika ljubav i još uvijek ga nije preboljela", otkrio je izvor.

Vijest da je njegova bivša u bolnici nije lako podnio ni sam Biber, koji je snimljen u automobilu s Hejli Boldvin kako plače.

"Jako je tužan i žali zbog svega što se događa sa Selenom. Uz sve to, osjeća krivicu zbog svega", rekao je izvor blizak pjevaču i dodao: "On zaista želi da je vidi ponovo srećnu, stoga ga i te kako uznemiravaju njeni zdravstveni problemi."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije