Jet set

Šer optužuju da je organizovala otmicu sina

Šer optužuju da je organizovala otmicu sina
Foto: Instagram | Šer optužuju da je organizovala otmicu sina

Slavnu pjevačicu optužuju da je organizovala otmicu svog sina Elajdže kojeg je dobila sa pokojnim suprugom Gregom Almanom.

Sin čuvene Šer, Elajdža Blu Alman, podnio je 2021. papire za razvod od Marije King 2021. Međutim, u novembru 2022. par se navodno pomirio, i tokom tog kratkog perioda od 12 dana, četvorica muškaraca upala je u njihovu hotelsku sobu u Njujorku i otela Almana na dan godišnice njihovog braka, 30. novembra.

"Ne znam da li je moj muž dobro i gdje se nalazi. Jako sam zabrinuta za njega", napisala je bivša snaja King u izjavi potpisanoj četvrtog decembra 2022. Iako sudska dokumenta datiraju iz to meseca, javnost je za njih saznala ove nedjelje.

"Jedan od četvorice muškaraca koji su ga oteli rekao mi je da ih je unajmila njegova majka, u avgustu 2022. rečeno mi je da se ne smem da razgovaram sa Almanom koji je trenutno u ustanovi za liječenje, čiju adresu ne znam. Rečeno mi je i da on nema pristup svom telefonu", dodala je King.

U Almanovom odsustvu King je morala da napusti kuću gdje su živjeli, a koja pripada Šer, piše "Entertainment Tonight".

"Uradila sam to i bila sam sigurna da ću dobijati alimentaciju na vrijeme i da ću moći da sebi obezbijedim stan. Nije mi bilo dozvoljeno da uzmem sve svoje stvari iz našeg doma niti mi je data prilika da popišem našu imovinu", rekla je King.

Sin slavne Šer ranije je pričao o zavisnosti od narkotika, sa čime se borio godinama. Nakon navodne otmice boravio je u Chateau Marmont pod budnim okom kućepazitelja kog je unajmila njegova majka. Ranije ovog mjeseca osoblje hotela našlo ga je onesviješćenog na pločnicu, blizu ulaza. Policija ga je nekoliko dana kasnije odvela u rehabilitacioni centar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije